![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Well I've kupił jeden kilka miesięcy temu, używany go zaledwie kilka tygodni potem postanowił zdobyć coolermaster Stacker 832, pozostawiając Antec teraz na sprzedaż.
I'm nie pęd do sprzedaży, jak mogę szczęśliwie czekać do stycznia sprzedaż calmed dół i umieścić go w serwisie eBay, a następnie. Jest w stanie jak nowe, a nie pojedynczy zera lub znaku towarowego, pochodzi ze wszystkiego, co dostaniemy od detalisty, w tym nieoznakowany oryginalne opakowanie i instrukcja (-ów). Będę również zawierać żadnych kabli chcesz na minimalnym kosztem. Wysyłka będzie za pośrednictwem Royal Mail standardowych działek lub, jeśli kupujący chce wybrać własne dostawy lub poboru, po prostu. I'm looking for około £ 66 + P & str.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Można ponownie swoje myśli na cenę.
Widziałem w tym przypadku liczba miejsc między £ 65 - £ 70 p + bezpłatne str. A te są oczywiście nowe.
|
|
|
|||
|
|||
|
I obawiał się, ktoś może stwierdzić, że to jest po prostu wstyd, aby zobaczyć go na takie tanie ceny płacone kiedy bardziej dla niego.
Wszelkie oferty są zadowoleniem umysłu, bez względu na to, co oni są.
|
|||
|
|||
|
Yes, I've seen nich będzie również bardzo tanie.
Co pan skłonny pójść na to pozwolić? Uważa Jason. |
|
|
|||
|
|||
|
powiedzieć, £ 60, muszą uzyskać p & p posortowane, chyba że jesteś w pobliżu DN2 i chcą zebrać.
|
|||
|
|||
|
Jest w przypadku jeszcze do Grabs? Widziałeś go na wielu stronie £ 59.99 ...
|
|||
|
|||
|
Nope, yonks temu sprzedał go za 50 funtów inc p & p Myślę, że