![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak som si kúpila jeden pár mesiacmi, ktorý sa používa pre iba niekoľko týždňov potom sa rozhodol získať CoolerMaster Stacker 832, opúšťajúcemu Antec teraz na predaj. Já jsem v žiadnom zhonu predať to, jak můžu vesele čakať až do januára predaj sa uklidnila a dajte ju na eBay potom. Je ako nový-stav, ani jeden škrabanec alebo značka, prichádza sa všetko, čo by si od predajcu, vrátane pôvodnej neoznačená balenia a manuál (s). I bude zahŕňať aj akékoľvek káble chcete pri minimálnych nákladoch. Poštovné bude cez kráľovského mail štandardné balíky, alebo v prípade, že kupujúci chce rozhodnúť pre vlastnú dodávku tovaru alebo zhromažďovania, bez obáv. Hľadám okolo 66 libier + p & s.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možno budete chcieť, aby preskúmala svoje myšlienky o cene. I've seen tomto prípade na mnohých miestach medzi £ 65 - £ 70 s voľným p + s. A to sú samozrejme nové.
|
| |||
| |||
| Bál som sa niekto možno myslí, že je to len škoda to vidieť ísť o takú lacnú cenu, keď som o to viac. Akékoľvek ponuky sú vítané mysli, bez ohľadu na to, čím sú.
__________________ Woah! Našiel si moje tajné veta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Áno, som tiež videl ísť relatívne lacné. Čo ste ochotní si ju nechať ísť? Jason ide. |
|
| |||
| |||
| povedzme 60 libier, musia dostať p & p seřazené, ak ste v blízkosti DN2 a chcú zbierať.
|
| |||
| |||
| Je prípad stále k mání? Vidieť, že na mnohých stránkach na 59,99 libier ...
__________________ Minulú noc som ležal v posteli hľadali až na hviezdy na oblohe a myslel som, že pre seba, kde je sakra je strop. ![]() |
|
| |||
| |||
| Kdepak, predal yonks lety za 50 libier vr p & p I think
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Antec Case 1200 - Best of 2008 | YRTNEG | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 13. apríla 2009 15:49 |
| Need Help Výber vec! - Antec P180 vs Antec 900 vs CoolerMaster HAF RC-932 | xactly | Prípady & Napájacie zdroje | 15 | 22. marca 2009 23:20 |
| CM 590 CM 690 vs 300 vs Antec | icu222much | Prípady & Napájacie zdroje | 1 | 16. augusta 2008 05:51 |
| Antec Sonata II | curlykale | Prípady & Napájacie zdroje | 5 | 3. apríl 2008 16:17 |
| Antec 550W dost ... | pidge | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 4. októbra 2007 04:24 |
| Thread Tools | |
| |