![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па сам купио један пар месеци, користе га за само неколико недеља па је одлучила да се добије цоолермастер стацкер 832, остављајући Антец сада се за продају. Им 'не хрле продавати га, као што сам ја сретно сачекајте јануар продаје се смирила и ставите га на еБаы онда. Она је у стању као нове, а не једном испочетка или марку, има све што би добили са трговац, укључујући оригиналну амбалажу и приручник необиљежена (е). Ја ћу такође да садржи било коју каблови желите на минималан костим. Поштарина ће путем поште краљевски стандард парцела или, ако купац жели да се одлуче за сопствени или збирку достава, слободно. Тражим за око £ 66 + п & п.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Те моћ оскудица за поново Ваше мишљење о цени. Иве 'пп од СЕЕ данашји случај о бројним локацијама између £ 65 - £ 70 п + с бесплатним п. А ово су очито нова.
|
| |||
| |||
| Био сам уплашен мај неко рећи да је то само ружно видети га да иде на такав јефтини цена кад сам платио више за њега. Било која нуди су добродошла уму, без обзира што су они.
__________________ Уоах! Ви пронаћи моју тајну реченицу! лол, н00б. |
|
| |||
| |||
| Да, видео сам их такође иде прилично јефтини. Које су вам вољни нека иде за? Регардс Јасон. |
|
| |||
| |||
| рећи £ 60, Морам се редају п & п, осим ако се у близини ДН2 и желе сакупити.
|
| |||
| |||
| Је случај још увек се за дочепа? Видио га на много локација за £ 59.99 ...
__________________ Синоћ сам лежала у кревету гледајући горе у звијезде на небу, а ја мислио да се ја, гдје је пакао је плафон. ![]() |
|
| |||
| |||
| Нопе, продао га ыонкс аго инц £ 50 за П & П мислим
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Цасе Антец 1200 - Бест оф 2008 | ЫРТНЕГ | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 13 април 2009 15:49 |
| Неед Хелп Одабир Цасе! - Антец П180 вс Антец 900 вс ЦоолерМастер ХАФ РЦ-932 | ксацтлы | Цасес & Поуер Супплиес | 15 | 22 март 2009 23:20 |
| ЦМ 590 вс ЦМ 690 вс Антец 300 | ицу222муцх | Цасес & Поуер Супплиес | 1 | 16 аугуст 2008 05:51 |
| Антец Соната ИИ | цурлыкале | Цасес & Поуер Супплиес | 5 | 3 април 2008 16:17 |
| Антец 550У довољно за ... | пидге | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 4 октобар 2007 04:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |