![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Evet bir kaç ay önce satın almış olduğunuz sadece birkaç hafta için kullanılan daha sonra coolermaster istifçi 832 almak için, şimdi satış için antec bırakarak karar verdi.
Ben mutlu bir Ocak satış yatıştı ve eBay üzerinde sonra koyun kadar bekleyebilirim Hiç acele satmaya olarak yaşıyorum. Bu yeni durumda değil, tek bir çizik veya işareti, herşeyi bir perakendeci gelen, özgün işaretlenmemiş paketleme ve (manuel dahil tanınacak gelmektedir lar). Ben de en az maliyetle, istediğiniz bir kablo içerir. Posta kraliyet posta standart paketler veya alıcı kendi dağıtım veya toplama tercih istediği ile çekinmeyin olacaktır. Ben yaklaşık 66 £ + p & s. arıyorum
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bu fiyat konusundaki düşüncelerinizi tekrar isteyebilirsiniz.
Ben £ 65 arasında sitelerin bir dizi Bu durumda - £ 70 serbest P gördüğümüz + s. Ve bunlar açıkça yeni.
|
|
|
|||
|
|||
|
Birisi bunun böyle ucuz bir fiyat ben daha fazla ödeme yapmak için sadece bir utanç's söyleyebiliriz korktum.
Herhangi bir teklifi, onlar ne olursa olsun akılda verilir.
|
|||
|
|||
|
Evet, ben de onları çok ucuz olacak gördüm.
Ne için gidelim ediyorsunuz? Jason Saygılar. |
|
|
|||
|
|||
|
Eğer DN2 yakın ve toplamak istiyorsanız £ 60, P & P sıralama elde etmek için varsa, söyleyin.
|
|||
|
|||
|
Durum hala grabs için mi? Birçok sitede £ 59.99 için Seen ...
|
|||
|
|||
|
Hayır, bu önce 50 £ Inc P için yonks ve sanırım P satıldı