![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну я купив кілька місяців тому, використовували його для всього декількох тижнів, вирішили придбати CoolerMaster укладальником 832, залишивши Antec зараз на продаж. Я не поспішають продавати її, як я можу чекати, поки щасливо у січні продажі заспокоївся і поклав його на eBay тоді. Це як у новому стані, не єдиної подряпини або торгова марка, входить все, що хочете отримати від продавця, у тому числі оригінальні немарковані упаковки і ручний (с). Я буду також включати будь-які кабелі ви хочете при мінімальних витратах. Поштова буде через Royal Mail стандартні посилки, або якщо покупець бажає зробити вибір на користь їх власної доставки або збору, не соромтеся. Я шукаю близько £ 66 + P & P.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можливо, ви захочете повернутися до вашої думки про ціну. Я бачив цей випадок на низці ділянок між £ 65 - £ 70 з безкоштовною P + P. І це, очевидно, нова.
|
| |||
| |||
| Я боявся кого-то може сказати, що це просто ганьба, щоб побачити його піти на такий дешевою ціною, коли я заплатив більше за це. Будь-які пропозиції вітаються, не залежно від того, які вони.
__________________ Woah! Ти знайшов свою таємницю пропозиція! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Так, я також бачив їх буде досить дешевим. Що ви готові відпустити її за? Regards Джейсон. |
|
| |||
| |||
| сказати £ 60, повинні отримати P & P відсортований, якщо ви знаходитесь поруч із DN2 і хотіли б зібрати.
|
| |||
| |||
| У разі ще можна вхопити? Видно по багатьом сайт за £ 59,99 ...
__________________ Минулої ночі я лежала в ліжку, дивлячись на зірки в небі, і я подумав, чорт візьми, де це стелю. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ні, він продав yonks тому за £ 50 вкл P & P Я думаю,
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Antec 1200 Case - Best Of 2008 | YRTNEG | Справа & блоки живлення | 2 | 13 квітня 2009 15:49 |
| Потрібна допомога при виборі справи! - Antec P180 Antec VS 900 VS CoolerMaster HAF RC-932 | xactly | Справа & блоки живлення | 15 | 22 березня 2009 23:20 |
| CM 590 CM 690 VS VS Antec 300 | icu222much | Справа & блоки живлення | 1 | 16 серпня 2008 05:51 |
| Antec Sonata II | curlykale | Справа & блоки живлення | 5 | 3 квітня 2008 16:17 |
| Antec 550W достатньо для ... | Pidge | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 4 жовтня 2007 04:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |