![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей Купих cod5 по Коледа, но се отегчиш от него и искате да продадете, това нещо е, че са загубили диска, но аз имам серийния номер, който все още може да се използва с изтеглен вариант. Знам, че звучи dodgey но това isn't незаконни, тъй като CD ключ е legit и аз го притежавам диск преди това. Както и да е някой да искам да купя кода, болни продават евтини, тъй като не съществува диск. малтретиране продава за £ 20 чрез PAYPAL и имейл кода на купувача. BTW съжалявам, ако това е против правилата, Дейв редактирай: проверете също ми други точки от Ebay, имам ли cod4 което включва диск и 3 грама Vodafone PCMCIA карта за данни в продажба http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1...ini1miniatures |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Публикуване на снимка на код (скриете важна бита) и ще го бъде, трябва да потвърдите ли са в действителност продажба legit елемент, съм сигурен, че вие разбирате.
| |||
| |||
| Имам код написан (I пази резервни копия), но не и оригинала. Аз мисля, DONT Терес наистина някакъв начин да го докажем. |
|
| |||
| |||
| Пич не можете да очаквате да продадете на игра, без прозорец, без CD и написан код тук, съжалявам. |