menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > CJ Used Marketplace

Register

Call of Duty na světové války na prodej

Closed Thread

Thread Nástroje
Old 8.února 2009, 13:01
Dárce Skupina

Default Call of Duty na světové války na prodej

hi i koupil cod5 na Vánoce, ale mám z toho nudil a chtěl prodat, to je i ztratili na disku, ale i mít pořadové číslo, které ještě mohou být použity s staženou verzi. Vím, že to zní dodgey ale tato isnt nezákonné, protože cd klíč je důvěryhodně a já jsem udělal před vlastním disku.

Takže si někdo chtěl koupit kód špatně prodávají levně, protože tam není žádný disk. špatně prodávat za 20 liber přes PayPal a email kódu na kupujícího.

btw promiň, pokud je to proti pravidlům dave

Edit: také vyzkoušet mé další položky na ebay, mám CoD4, která obsahuje disk a data 3g vodafone pcmcia karty na prodej
http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1...ini1miniatures
Old 8.února 2009, 13:16
Administrátor Skupina

Post a pic tohoto kódu (skrýt důležité bitů) a uvidíme to, co je potřeba potvrdit jste ve skutečnosti prodávající zákonné položky, jsem si jistý, že chápu.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8.února 2009, 14:45
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Dave Hybridní View Post
Post a pic tohoto kódu (skrýt důležité bitů) a uvidíme to, co je potřeba potvrdit jste ve skutečnosti prodávající zákonné položky, jsem si jistý, že chápu.
Mám kód napsáno (i udržovat zálohy), ale není originál. I dont think theres opravdu žádným způsobem to dokázat.
Old 8.února 2009, 14:51
Administrátor Skupina

Dude nemůžete očekávat, že bude prodávat hry bez krabice, bez CD a napsáno kód zde, sorry.
Closed Thread

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.