![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
hi i koupil cod5 na Vánoce, ale mám z toho nudil a chtěl prodat, to je i ztratili na disku, ale i mít pořadové číslo, které ještě mohou být použity s staženou verzi. Vím, že to zní dodgey ale tato isnt nezákonné, protože cd klíč je důvěryhodně a já jsem udělal před vlastním disku.
Takže si někdo chtěl koupit kód špatně prodávají levně, protože tam není žádný disk. špatně prodávat za 20 liber přes PayPal a email kódu na kupujícího. btw promiň, pokud je to proti pravidlům dave Edit: také vyzkoušet mé další položky na ebay, mám CoD4, která obsahuje disk a data 3g vodafone pcmcia karty na prodej http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1...ini1miniatures |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Post a pic tohoto kódu (skrýt důležité bitů) a uvidíme to, co je potřeba potvrdit jste ve skutečnosti prodávající zákonné položky, jsem si jistý, že chápu.
|
|||
|
|||
|
Mám kód napsáno (i udržovat zálohy), ale není originál. I dont think theres opravdu žádným způsobem to dokázat.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dude nemůžete očekávat, že bude prodávat hry bez krabice, bez CD a napsáno kód zde, sorry.
|