μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > CJ Μεταχειρισμένα Marketplace

Register

Call of Duty Παγκόσμιο Πόλεμο για την Πώληση

Closed Thread

Εργαλεία Θέματος
Old 8 Φεβρουαρίου 2009, 13:01
Ομάδα Δωρητών

Default Call of Duty Παγκόσμιο Πόλεμο για την Πώληση

hi i cod5 αγόρασε τα Χριστούγεννα, αλλά έχεις βαρεθεί του και θέλει να πουλήσει, το θέμα είναι να έχουν χάσει το δίσκο, αλλά έχω τον αύξοντα αριθμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια έκδοση. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται dodgey αλλά αυτό isn't παράνομη, επειδή το CD κλειδί είναι legit και έκανα δική του δίσκου πριν.

οπότε έτσι κι αλλιώς κάνει κάποιος θέλει να αγοράσει τον κωδικό, η κακή πωλούν φθηνά, δεδομένου ότι δεν υπάρχει δίσκος. άρρωστος £ 20 για να πωλούν μέσω PayPal email και τον κωδικό για τον αγοραστή.

BTW συγγνώμη αν αυτή είναι κατά των κανόνων dave

edit: δείτε επίσης μου άλλα στοιχεία σχετικά με το eBay, μπήκα cod4 που περιλαμβάνει ο δίσκος και ένα VODAFONE 3ζ δεδομένων PCMCIA κάρτα για πώληση
http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1...ini1miniatures
Old 8 Φεβρουαρίου 2009, 13:16
Διαχειριστής Ομάδα

Δημοσιεύστε ένα pic του κώδικα (Απόκρυψη των σημαντικών bits) και θα ας είναι, πρέπει να σας επιβεβαιώσω είναι στην πραγματικότητα ένα legit σημείο πώλησης, είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνω.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 Φεβρουαρίου 2009, 14:45
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Dave Υβριδικοί View Post
Δημοσιεύστε ένα pic του κώδικα (Απόκρυψη των σημαντικών bits) και θα ας είναι, πρέπει να σας επιβεβαιώσω είναι στην πραγματικότητα ένα legit σημείο πώλησης, είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνω.
Έχω γράψει τον κωδικό (i κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας), αλλά δεν το πρωτότυπο. i dont πιστεύω πραγματικά Theres κανένα τρόπο να το αποδείξει.
Old 8 Φεβρουαρίου 2009, 14:51
Διαχειριστής Ομάδα

Φίλε δεν μπορείτε να περιμένετε να πωλήσει ένα παιχνίδι που δεν κουτί, δεν CD και γραπτή κάτω κωδικό εδώ, συγνώμη.
Closed Thread

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόβλημα με το Call of Duty 5 Ταραγμένα PC & Console Gaming 4 12 Ιουλ 2009 18:32
Call of Duty Στο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι γέμιση πάνω! hitman0042 PC & Console Gaming 2 2η Δεκ. 2008 14:57
Call of Duty 4 ζούγκλα-bhoy PC & Console Gaming 6 29 Δεκ. 2007 17:35
Άμεση x για το Call of Duty 2 pidge PC & Console Gaming 5 7 Οκτ 2007 14:03
Call of Duty 2 swordude PC & Console Gaming 2 21 Οκτ 2006 10:12
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.