![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| hi i cod5 αγόρασε τα Χριστούγεννα, αλλά έχεις βαρεθεί του και θέλει να πουλήσει, το θέμα είναι να έχουν χάσει το δίσκο, αλλά έχω τον αύξοντα αριθμό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μια έκδοση. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται dodgey αλλά αυτό isn't παράνομη, επειδή το CD κλειδί είναι legit και έκανα δική του δίσκου πριν. οπότε έτσι κι αλλιώς κάνει κάποιος θέλει να αγοράσει τον κωδικό, η κακή πωλούν φθηνά, δεδομένου ότι δεν υπάρχει δίσκος. άρρωστος £ 20 για να πωλούν μέσω PayPal email και τον κωδικό για τον αγοραστή. BTW συγγνώμη αν αυτή είναι κατά των κανόνων dave edit: δείτε επίσης μου άλλα στοιχεία σχετικά με το eBay, μπήκα cod4 που περιλαμβάνει ο δίσκος και ένα VODAFONE 3ζ δεδομένων PCMCIA κάρτα για πώληση http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1...ini1miniatures |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δημοσιεύστε ένα pic του κώδικα (Απόκρυψη των σημαντικών bits) και θα ας είναι, πρέπει να σας επιβεβαιώσω είναι στην πραγματικότητα ένα legit σημείο πώλησης, είμαι σίγουρος πως καταλαβαίνω.
| |||
| |||
| Έχω γράψει τον κωδικό (i κρατήσει αντίγραφα ασφαλείας), αλλά δεν το πρωτότυπο. i dont πιστεύω πραγματικά Theres κανένα τρόπο να το αποδείξει. |
|
| |||
| |||
| Φίλε δεν μπορείτε να περιμένετε να πωλήσει ένα παιχνίδι που δεν κουτί, δεν CD και γραπτή κάτω κωδικό εδώ, συγνώμη. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόβλημα με το Call of Duty 5 | Ταραγμένα | PC & Console Gaming | 4 | 12 Ιουλ 2009 18:32 |
| Call of Duty Στο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι γέμιση πάνω! | hitman0042 | PC & Console Gaming | 2 | 2η Δεκ. 2008 14:57 |
| Call of Duty 4 | ζούγκλα-bhoy | PC & Console Gaming | 6 | 29 Δεκ. 2007 17:35 |
| Άμεση x για το Call of Duty 2 | pidge | PC & Console Gaming | 5 | 7 Οκτ 2007 14:03 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC & Console Gaming | 2 | 21 Οκτ 2006 10:12 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |