kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Általános Fórumok > CJ Használt Piactér

Register

Call of Duty World at War Eladó

Closed Thread

Téma eszközök
Old Február 8, 2009, 13:01
Donor Group

hi vettem cod5 karácsonykor, de megvan a unatkozik, és szeretné eladni, a dolog már elveszett a lemez, de van a gyári számot, amelyet továbbra is alkalmazni lehet a letöltött verzió. Tudom, hogy ez hangzik dodgey de ez isnt jogellenes, mert a cd kulcs legit és én maga a lemez előtt.

így egyébként nem akarna bárki vásárolhat a kód, ill eladni olcsó, mivel nincs lemez. rossz eladni a 20 £ keresztül paypal és e-mailben a kódot a vevőnek.

btw sajnálom, ha ez ellen a szabályok dave

Edit: azt is nézd meg az én másik elem az eBay, már van cod4, amely tartalmazza a lemez és a Vodafone 3G adatok PCMCIA kártya eladó
http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1...ini1miniatures
Old Február 8, 2009, 13:16
Administrator Group

Post a pic a kódot (hide fontos bit), és én legyen, szükség van annak megerősítésére, akkor valójában egy legit eladási tétel, biztos vagyok benne, hogy megérti.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Február 8, 2009, 14:45
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Post a pic a kódot (hide fontos bit), és én legyen, szükség van annak megerősítésére, akkor valójában egy legit eladási tétel, biztos vagyok benne, hogy megérti.
Megvan a kód írt le (én is mentések), de nem az eredeti. én dont gondol ott igazán semmilyen módon bizonyítani.
Old Február 8, 2009, 14:51
Administrator Group

Haver akkor nem várhatja el, hogy eladja a játékot nem doboz, nem CD-t, és írják le a kódot, sajnálom.
Closed Thread

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.