![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi vettem cod5 karácsonykor, de megvan a unatkozik, és szeretné eladni, a dolog már elveszett a lemez, de van a gyári számot, amelyet továbbra is alkalmazni lehet a letöltött verzió. Tudom, hogy ez hangzik dodgey de ez isnt jogellenes, mert a cd kulcs legit és én maga a lemez előtt. így egyébként nem akarna bárki vásárolhat a kód, ill eladni olcsó, mivel nincs lemez. rossz eladni a 20 £ keresztül paypal és e-mailben a kódot a vevőnek. btw sajnálom, ha ez ellen a szabályok dave Edit: azt is nézd meg az én másik elem az eBay, már van cod4, amely tartalmazza a lemez és a Vodafone 3G adatok PCMCIA kártya eladó http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1...ini1miniatures |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Post a pic a kódot (hide fontos bit), és én legyen, szükség van annak megerősítésére, akkor valójában egy legit eladási tétel, biztos vagyok benne, hogy megérti.
| |||
| |||
| Megvan a kód írt le (én is mentések), de nem az eredeti. én dont gondol ott igazán semmilyen módon bizonyítani. |
|
| |||
| |||
| Haver akkor nem várhatja el, hogy eladja a játékot nem doboz, nem CD-t, és írják le a kódot, sajnálom. |