rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > CJ Używane Marketplace

Register

Call of Duty World at War na sprzedaż

Closed Thread

Narzędzia wątku
Old 8 lutego 2009, 13:01
Grupa dawcy

hi Kupiłem cod5 na Boże Narodzenie, ale dostałem go nudzi i chcesz sprzedawać, rzecz jest Zgubiłem dysku, ale mam numer seryjny, który nadal może być używany z pobraną wersję. Wiem, brzmi to dodgey ale isnt nielegalne, ponieważ klucz CD jest legit i zrobiłem własny dysk przed.

więc i tak nikomu nie chce kupić kod źle sprzedają tanie, ponieważ nie ma dysku. źle sprzedają za £ 20 za pośrednictwem systemu PayPal i wiadomości e-mail kod do kupującego.

btw przepraszam, jeśli jest to sprzeczne z zasadami dave

edit: check out my również inne przedmioty w serwisie eBay, Mam cod4, która zawiera dysk i vodafone pcmcia 3g danych karty na sprzedaż
http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1...ini1miniatures
Old 8 lutego 2009, 13:16
Administrator Group

Opublikuj pic z kodem (ukryć ważne bitów) and I'll let it być potrzebne do potwierdzenia w rzeczywistości jesteś pewien legit sprzedaży przedmiotu, I'm sure you understand.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 8 lutego 2009, 14:45
Grupa dawcy

Cytat:
Originally Posted by Dave Hybrid View Post
Opublikuj pic z kodem (ukryć ważne bitów) and I'll let it być potrzebne do potwierdzenia w rzeczywistości jesteś pewien legit sprzedaży przedmiotu, I'm sure you understand.
Mam kod w formie pisemnej (i zachować kopie zapasowe), ale nie oryginał. i dont think theres naprawdę żaden sposób udowodnić.
Old 8 lutego 2009, 14:51
Administrator Group

Koleś nie można oczekiwać, że sprzedaż gry bez polu, a nie CD zapisane kod tutaj, przepraszam.
Closed Thread

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.