![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi Kupiłem cod5 na Boże Narodzenie, ale dostałem go nudzi i chcesz sprzedawać, rzecz jest Zgubiłem dysku, ale mam numer seryjny, który nadal może być używany z pobraną wersję. Wiem, brzmi to dodgey ale isnt nielegalne, ponieważ klucz CD jest legit i zrobiłem własny dysk przed. więc i tak nikomu nie chce kupić kod źle sprzedają tanie, ponieważ nie ma dysku. źle sprzedają za £ 20 za pośrednictwem systemu PayPal i wiadomości e-mail kod do kupującego. btw przepraszam, jeśli jest to sprzeczne z zasadami dave edit: check out my również inne przedmioty w serwisie eBay, Mam cod4, która zawiera dysk i vodafone pcmcia 3g danych karty na sprzedaż http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1...ini1miniatures |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Opublikuj pic z kodem (ukryć ważne bitów) and I'll let it być potrzebne do potwierdzenia w rzeczywistości jesteś pewien legit sprzedaży przedmiotu, I'm sure you understand.
| |||
| |||
| Mam kod w formie pisemnej (i zachować kopie zapasowe), ale nie oryginał. i dont think theres naprawdę żaden sposób udowodnić. |
|
| |||
| |||
| Koleś nie można oczekiwać, że sprzedaż gry bez polu, a nie CD zapisane kod tutaj, przepraszam. |