mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > CJ folosita Marketplace

Register

Call of Duty lume în război de vanzare

Closed Thread

Thread Tools
Old 8 februarie 2009, 13:01
Grupul de donator

Default Call of Duty lume în război de vanzare

hi am cumparat cod5 la Craciun, dar am plictisit de el şi doriţi să vindeţi, de lucru este i-au pierdut pe disc, dar i-au numărul de serie care poate fi folosit cu o versiune descarcat. Ştiu că sună dodgey dar acest isnt ilegală deoarece cd cheie este legal şi am făcut propria discului înainte.

Deci, oricum nimeni nu vrea să cumpere de cod, bolnav vinde ieftin, deoarece nu există nici un disc. bolnav vinde de £ 20 prin paypal e-mail şi codul de la cumpărător.

BTW Ne pare rău, dacă acest lucru este împotriva regulilor Dave

Edit: De asemenea, a verifica afară mea de celelalte puncte de pe ebay, am cod4 care include şi un disc Vodafone 3G pcmcia card de date cu privire la vânzare
http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1...ini1miniatures
Old 8 februarie 2009, 13:16
Administrator Group

Post un pic de cod (ascunde important de biţi) şi voi lăsa să-l fi, au nevoie de tine pentru a confirma, de fapt, sunt un legit element de vânzare, sunt sigur că înţelegi.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 8 februarie 2009, 14:45
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Dave Hybrid View Post
Post un pic de cod (ascunde important de biţi) şi voi lăsa să-l fi, au nevoie de tine pentru a confirma, de fapt, sunt un legit element de vânzare, sunt sigur că înţelegi.
Am codul de scris (i ţine de backup), dar nu original. i dont think theres foarte orice modalitate de a dovedi aceasta.
Old 8 februarie 2009, 14:51
Administrator Group

Omule nu vă puteţi aştepta la un joc de a vinde cu nici o caseta, nu CD-uri si un cod scris aici, îmi pare rău.
Closed Thread

Register

Marcaje