![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi am cumparat cod5 la Craciun, dar am plictisit de el şi doriţi să vindeţi, de lucru este i-au pierdut pe disc, dar i-au numărul de serie care poate fi folosit cu o versiune descarcat. Ştiu că sună dodgey dar acest isnt ilegală deoarece cd cheie este legal şi am făcut propria discului înainte. Deci, oricum nimeni nu vrea să cumpere de cod, bolnav vinde ieftin, deoarece nu există nici un disc. bolnav vinde de £ 20 prin paypal e-mail şi codul de la cumpărător. BTW Ne pare rău, dacă acest lucru este împotriva regulilor Dave Edit: De asemenea, a verifica afară mea de celelalte puncte de pe ebay, am cod4 care include şi un disc Vodafone 3G pcmcia card de date cu privire la vânzare http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1...ini1miniatures |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Post un pic de cod (ascunde important de biţi) şi voi lăsa să-l fi, au nevoie de tine pentru a confirma, de fapt, sunt un legit element de vânzare, sunt sigur că înţelegi.
| |||
| |||
| Am codul de scris (i ţine de backup), dar nu original. i dont think theres foarte orice modalitate de a dovedi aceasta. |
|
| |||
| |||
| Omule nu vă puteţi aştepta la un joc de a vinde cu nici o caseta, nu CD-uri si un cod scris aici, îmi pare rău. |
![]() |
|
| Marcaje |