![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi i koupil cod5 na Vianoce, ale mám z toho nudil a chcel predať, to je aj stratili na disku, ale aj mať poradové číslo, ktoré ešte môžu byť použité s stiahnutú verziu. Viem, že to znie dodgey ale táto isnt nezákonné, pretože cd kľúč je dôveryhodne a ja som urobil pred vlastným disku. Takže si niekto chcel kúpiť kód zle predávajú lacno, pretože tam nie je žiadny disk. zle predávať za 20 libier cez PayPal a email kódu na kupujúceho. btw promiň, ak je to proti pravidlám dave Edit: aj vyskúšať moje ďalšie položky na ebay, mám CoD4, ktorá obsahuje disk a dáta 3g vodafone pcmcia karty na predaj http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1...ini1miniatures |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Post a pic tohto kódu (skryť dôležité bitov) a uvidíme to, čo je potreba potvrdiť ste v skutočnosti predávajúci zákonné položky, som si istý, že chápem.
| |||
| |||
| Mám kód napísané (aj udržiavať zálohy), ale nie je originál. I dont think Theres naozaj žiadnym spôsobom to dokázať. |
|
| |||
| |||
| Dude nemôžete očakávať, že bude predávať hry bez krabice, bez CD a napísané kód tu, sorry. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém s Call of Duty 5 | Zkormoutil | PC a herné konzoly | 4 | 12. Júl 2009 18:32 |
| Call of Duty svetovej vojne je plnkou hore! | hitman0042 | PC a herné konzoly | 2 | 2. decembra 2008 14:57 |
| Call of Duty 4 | džungľa-bhoy | PC a herné konzoly | 6 | 29. decembra 2007 17:35 |
| Direct X pre Call of Duty 2 | pidge | PC a herné konzoly | 5 | 7. októbra 2007 14:03 |
| Call of Duty 2 | swordude | PC a herné konzoly | 2 | 21. októbra 2006 10:12 |
| Thread Tools | |
| |