![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок ја купио цод5 на Божић, али је то досадно и желите продати, што је сам изгубљен диск него сам серијски број, који се још увек може користити уз преузету верзију. Знам ово звучи додгеы, али то није противзаконито, јер је цд кључ је читљив и сам сопствени диск пре. па свеједно то ико жели купити код болесна продати јефтино будући да нема диска. болестан продати за 20 £ преко ПаыПал и емаил код на купца. бту извињавамо се ако је ово против правила Даве едит: такође проверите моје друге ставке на еБаы, ја сам добио цод4 који укључује диск и Водафоне пцмциа картица 3г подаци о продаји хттп://сеарцх.ебаы.цо.ук/_У0ККфгтпЗ1...ини1миниатурес |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Поставите слике на код (сакрили важно бита), а ја ћу пустити да се требају потврдити сте заправо читљив предмет продаје, сигуран сам да вас разуме.
| |||
| |||
| имам код отписује (и чувати резервне копије), али није оригинал. ја донт мислити Тхереса заиста било који начин да се докаже то. |
|
| |||
| |||
| Дуде не можете очекивати да ће продати игру без оквира, без ЦД-а и записали број овде, извињавамо се. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем са Цалл оф Дуты 5 | Мутан | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 12. јула 2009 18:32 |
| Цалл оф Дуты Уорлд Ат Уар је надев уп! | хитман0042 | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 2 децембар 2008 14:57 |
| Цалл оф Дуты 4 | џунгла-бхоы | ПЦ & конзоле Игре | 6 | 29 децембар 2007 17:35 |
| Дирецт Кс за позив дужности 2 | пидге | ПЦ & конзоле Игре | 5 | 7 октобар 2007 14:03 |
| Цалл оф Дуты 2 | суордуде | ПЦ & конзоле Игре | 2 | 21 октобар 2006 10:12 |
| Тхреад Тоолс | |
| |