менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Генеральний форуми > CJ Б Marketplace

Register

Call Of Duty World At War на продаж

Closed Thread

Різьба Інструменти
Old 8 лютого 2009, 13:01
Донор групи

Привіт я купила cod5 на Різдво, але набридло його і хочете продати, то, я втратив диск але у мене є серійний номер, який може бути використаний з завантаженими. Я знаю, це звучить dodgey але хіба це незаконним, оскільки ключ компакт-диска є Legit, і я зробив власний диск раніше.

Так от зробити будь-який хочете придбати код, погано продаємо дешево, оскільки немає диску. жорстоке продати за £ 20 через PayPal та електронний код для покупця.

До речі шкода, якщо це проти правил Дейв

Edit: перевірити мої інші елементи на Ebay, у мене cod4 який включає диск і Vodafone 3G PCMCIA-карту даних про продаж
http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1...ini1miniatures
Old 8 лютого 2009, 13:16
Адміністратор групи

Опублікувати ПІК коду (приховати важливі біти) і я буду Let It Be, необхідно підтвердити, що Ви насправді продажу Legit пункту, я впевнений, ви розумієте.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 8 лютого 2009, 14:45
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав Дейв Гібридні View Post
Опублікувати ПІК коду (приховати важливі біти) і я буду Let It Be, необхідно підтвердити, що Ви насправді продажу Legit пункту, я впевнений, ви розумієте.
Я код записаний (I зберегти резервні копії), а не оригінал. I Dont Think Theres дійсно будь-який спосіб довести це.
Old 8 лютого 2009, 14:51
Адміністратор групи

Чувак ви не можете очікувати, щоб продати гру без вікна, ніяких компакт-дисків і записати код тут, вибачте.
Closed Thread

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.