![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт я купила cod5 на Різдво, але набридло його і хочете продати, то, я втратив диск але у мене є серійний номер, який може бути використаний з завантаженими. Я знаю, це звучить dodgey але хіба це незаконним, оскільки ключ компакт-диска є Legit, і я зробив власний диск раніше. Так от зробити будь-який хочете придбати код, погано продаємо дешево, оскільки немає диску. жорстоке продати за £ 20 через PayPal та електронний код для покупця. До речі шкода, якщо це проти правил Дейв Edit: перевірити мої інші елементи на Ebay, у мене cod4 який включає диск і Vodafone 3G PCMCIA-карту даних про продаж http://search.ebay.co.uk/_W0QQfgtpZ1...ini1miniatures |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опублікувати ПІК коду (приховати важливі біти) і я буду Let It Be, необхідно підтвердити, що Ви насправді продажу Legit пункту, я впевнений, ви розумієте.
| |||
| |||
| Я код записаний (I зберегти резервні копії), а не оригінал. I Dont Think Theres дійсно будь-який спосіб довести це. |
|
| |||
| |||
| Чувак ви не можете очікувати, щоб продати гру без вікна, ніяких компакт-дисків і записати код тут, вибачте. |