![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам за продажба като едно ново E-Systems (Emachines) Desktop, който бе закупен нов приблизително 1,5 години назад. В спецификациите са, както следва: P4 3,2 GHz 80GB твърд диск От 1GB RAM DVD ReWriter NVidia 6600GT (128 MB) графична карта Microsoft Windows XP Мрежата захранващ кабел Първоначалната цена беше покупката £ 350 и графична карта е била инсталирана преди 6 месеца в продължение на още £ 45. Имам напълно съблякоха го, почистват го замени термична паста, и тествани и могат да потвърдят, че той работи добре. Снимки: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Единственото нещо, с него е, че захранването е малко по шумни вентилатора, но това е така, тъй като тя е закупен нов и не засяга изпълнението на всички. Аз ще приема оферти в региона от £ 160 от £ 20, които ще бъдат дарени за CJ. Пощенски ще бъде около £ 10 до никъде във Великобритания. Просто ще отговаря за това, че разходите, за да публикувате. Това става иБей от следващата седмица, ако той не се продава.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Sdd по евтини | pete21 | Дискове & сменяемите носители | 3 | 13 ноември 2008 11:55 |
| Реставрирана бр на ужасите етажна | spareparts | Общи Хардуер Чат | 6 | 21 Окт 2008 08:38 |
| Евтини ъпгрейд | thingie2 | Общи Хардуер Чат | 8 | 1-ви септември 2008 07:23 |
| Евтини лаптопи | pete21 | Лаптопи, Mobiles & текст | 10 | 6 януари 2008 11:14 |
| Desktop Window срещу Google Desktop | ozzie | Общи Софтуер Чат | 2 | 9 ноември 2007 12:03 |
| Нишка Инструменти | |
| |