![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám na prodej jeden jako nové E-Systems (eMachines) ploše, která byla zakoupena nová cca 1,5 lety. Tato specifikace jsou následující: P4 3,2 GHz 80GB pevný disk 1GB RAM DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 MB) Grafická karta Microsoft Windows XP Síťový napájecí kabel Původní kupní cena byla 350 liber, a grafické karty byl instalován 6 měsíců po dobu dalších 45 liber. Mám úplně svlékl ho, vyčistit ji nahradila tepelnou vložte a zkouší to a můžeme potvrdit, že funguje dobře. Fotografie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jediná věc, s ní je, že napájecí zdroj má poněkud hlučný ventilátor, ale to bylo takhle, protože to byl zakoupen nový a nemá vliv na jeho výkon vůbec. I bude přijímat nabídky v regionu £ 160 na 20 liber, která bude věnována na CJ. Poštovné bude asi 10 liber, aby kdekoli ve Velké Británii. Bude to jen za to, co stojí na post. To se děje eBay do příštího týdne, pokud není v prodeji.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| SDD o levnou | pete21 | Drives & Removable Media | 3 | 13. listopad 2008 11:55 |
| Repasované PC horor podlaží | spareparts | Obecné Hardware Chat | 6 | 21. říjen 2008 08:38 |
| Levné upgrade | thingie2 | Obecné Hardware Chat | 8 | 1. Září 2008 07:23 |
| Levný notebook | pete21 | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 6. ledna 2008 11:14 |
| Desktop Window versus Google Desktop | ozzie | Obecné Software Chat | 2 | 9. listopadu 2007 12:03 |
| Thread Nástroje | |
| |