![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω προς πώληση ως μία νέα E-Systems (eMachines) desktop που αγοράστηκε νέο περίπου 1,5 χρόνια πριν. Οι προδιαγραφές έχουν ως εξής: P4 3,2 GHz 80GB Hard Drive 1GB μνήμης RAM DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 MB) Κάρτα γραφικών Microsoft Windows XP Mains Power Cable Η αρχική τιμή αγοράς ήταν £ 350 και η κάρτα γραφικών είχε εγκατασταθεί 6 μήνες πριν, για μια ακόμη £ 45. Έχω εντελώς απομισχωμένου κάτω, θα καθαριστεί, αντικαθίσταται η θερμική πάστα, και θα δοκιμαστεί και μπορεί να επιβεβαιώσει ότι λειτουργεί καλά. Εικόνες: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το μόνο πράγμα με αυτό είναι ότι το τροφοδοτικό έχει ελαφρώς θορυβώδη ανεμιστήρα αλλά έχει σαν αυτό από τότε που αγόρασε νέα και δεν επηρεάζει τις επιδόσεις της σε όλα. Θα δεχθεί προσφορές στην περιοχή των £ 160 από £ 20 που θα δοθούν να CJ. Γραμματοσήμανση θα είναι περίπου £ 10 για να οπουδήποτε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα χρέωση μόνο για το κόστος για να δημοσιεύετε. Είναι σε εξέλιξη eBay από την επόμενη εβδομάδα, εάν δεν πωλεί.