![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imam na prodaju kao jedna nova E-Systems (eMachines) Desktop koji je kupio novi otprilike 1,5 godina. The naočale su kako slijedi: P4 3,2 GHz 80GB Hard Drive 1GB RAM-a DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 MB) Grafička kartica Microsoft Windows XP Mains Power Cable Izvorna nabavna cijena je £ 350 i grafičke kartice je instaliran 6 months ago za daljnjih 45 £. Imam potpuno svuče ga, očistio ga, zamijenio termalne paste, a testiran je i mogu potvrditi da radi dobro. Slike: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedina stvar je da se s njom napajanje ima malo bučan ventilator ali to je ovako jer je kupljen novi i ne utječe na njegovu učinkovitost na sve. Ja ću prihvatiti ponude u regiji £ 160 £ 20 od kojih će biti donirana CJ. Poštarina će biti oko 10 do £ nigdje u Velikoj Britaniji. Će teretiti samo za ono što ga troškova za postavljanje. To se događa na eBay by sljedeći tjedan, ako ne prodajete.