![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nekem van egy eladó az új E-System (eMachines) asztalon volt újonnan vásárolt mintegy 1,5 évvel ezelőtt. A specifikációk a következők: P4 3.2 GHz 80GB Hard Drive 1GB RAM DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 MB) Grafikus kártya Microsoft Windows XP Mains Power Cable Az eredeti vételár 350 £ és a grafikus kártya telepítve 6 hónappal ezelőtt egy további 45 £. Én teljesen sztrippelve le, tiszta, a helyébe a termikus massza, és tesztelni, és megerősíti, hogy jól működik. Képek: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Az egyetlen dolog az, hogy a tápegység egy kicsit zajos ventilátor, de ez nem így volt, mivel az újonnan vásárolt, és nem befolyásolja a teljesítményét egyáltalán. Azt is elfogadja kínál a régió £ 160, mely 20 £ lesz adományozta CJ. Postai lesz £ 10 és bárhol az Egyesült Királyságban. Csak díj milyen költségek post. Az újság eBay jövő héten, ha nem eladni.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| SDD az olcsó | pete21 | Drives & Removable Media | 3 | 13. november 2008 11:55 |
| Refurbished db egy horror emeletes | Alkatrészek | Általános fémáru Chat | 6 | 21. október 2008 08:38 |
| Olcsó upgrade | thingie2 | Általános fémáru Chat | 8 | 1. Szeptember 2008 07:23 |
| Olcsó laptop | pete21 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 10 | 6. január 2008 11:14 |
| Ablak Asztal versus Google Desktop | ozzie | General Chat szoftver | 2 | 9. november 2007 12:03 |
| Téma eszközök | |
| |