![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Turiu parduoti naujus E-System (EMachines) Desktop, kad buvo nupirktas naujas maždaug 1,5 metų.
Specifikacijos yra: P4 3,2 GHz 80GB Hard Drive 1GB RAM DVD reWriter NVIDIA 6600GT (128 MB) Vaizdo korta Microsoft Windows XP Maitinimo Kabelinė Originalus pirkimo kaina buvo £ 350 ir grafikos plokštę įdiegta 6 mėnesiai dar £ 45. Aš visiškai pašalintos vidurinės gyslos, žemyn, išvalyti jį, pakeisti šilumos pasta, ir išbandyti jį, ir gali patvirtinti, kad veikia gerai. Nuotraukos: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vienintelis dalykas, pagal tai, kad energijos tiekimas turi šiek tiek triukšmingo ventiliatoriaus, bet jis buvo kaip šis, nes jis buvo įsigytas naujas ir neturi įtakos jo veikimo at all. Aš priimti pasiūlymus apie 160 £ regione kurie £ 20 bus paaukoti CJ. Korespondencijos bus apie £ 10 į bet JK. Tiesiog mokestis už tai, ką išlaidas paštu. Tai vyksta eBay kitą savaitę, jei jis neparduoda.