mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > CJ folosita Marketplace

Register

Spaţiul de lucru ieftine renovate

Reply

Thread Tools
Old 23 august 2008, 14:54
Moderator Group

Default Spaţiul de lucru ieftine renovate

Am de vânzare ca un nou E-Systems (eMachines) spaţiul de lucru, care a fost cumpărat de noi aproximativ 1,5 ani în urmă.

Specificaţiile sunt după cum urmează:

P4 3.2 GHz
80GB Hard Drive
1 GB de RAM
DVD ReWriter
Nvidia 6600GT (128 MB) placă grafică
Microsoft Windows XP
Reţeaua de cablu de forţă

Originalul preţul de achiziţie a fost de £ 350 şi placă grafică a fost instalat cu 6 luni în urmă cu o nouă £ 45.

Am complet dezbrăcat-o în jos, la curatat-o, a înlocuit termice de pastă, precum şi testat si poate confirma, este de lucru bine.

Fotografii:

Singurul lucru cu care este sursa de alimentare are un ventilator puţin zgomotos, dar nu a fost asa, deoarece acesta a fost achiziţionat de noi şi care nu afectează performanţa la toate.

Nu va accepta oferte în regiune de £ 160 de £ 20, care vor fi donate pentru a CJ.

Francarea va fi de aproximativ £ 10 de oriunde din Marea Britanie. Va percepe doar pentru ceea ce costurile pentru a posta.

Aceasta se întâmplă pe eBay de săptămâna viitoare, dacă nu vinde.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.