![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Am de vânzare ca un nou E-Systems (eMachines) spaţiul de lucru, care a fost cumpărat de noi aproximativ 1,5 ani în urmă.
Specificaţiile sunt după cum urmează: P4 3.2 GHz 80GB Hard Drive 1 GB de RAM DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 MB) placă grafică Microsoft Windows XP Reţeaua de cablu de forţă Originalul preţul de achiziţie a fost de £ 350 şi placă grafică a fost instalat cu 6 luni în urmă cu o nouă £ 45. Am complet dezbrăcat-o în jos, la curatat-o, a înlocuit termice de pastă, precum şi testat si poate confirma, este de lucru bine. Fotografii: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Singurul lucru cu care este sursa de alimentare are un ventilator puţin zgomotos, dar nu a fost asa, deoarece acesta a fost achiziţionat de noi şi care nu afectează performanţa la toate. Nu va accepta oferte în regiune de £ 160 de £ 20, care vor fi donate pentru a CJ. Francarea va fi de aproximativ £ 10 de oriunde din Marea Britanie. Va percepe doar pentru ceea ce costurile pentru a posta. Aceasta se întâmplă pe eBay de săptămâna viitoare, dacă nu vinde.