![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám na predaj jeden ako novej E-Systems (eMachines) ploche, ktorá bola zakúpená nová cca 1,5 rokmi. Tieto špecifikácie sú nasledujúce: P4 3,2 GHz 80GB pevný disk 1GB RAM DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 MB) Grafická karta Microsoft Windows XP Sieťový napájací kábel Pôvodná kúpna cena bola 350 libier, a grafickej karty bol inštalovaný 6 mesiacov po dobu ďalších 45 libier. Mám úplne svlékl ho, vyčistiť ju nahradila tepelnú vložte a skúša to a môžeme potvrdiť, že funguje dobre. Fotografie: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jediná vec, s ňou je, že napájací zdroj má trochu hlučný ventilátor, ale to bolo takto, pretože to bol zakúpený nový a nemá vplyv na jeho výkon vôbec. I bude prijímať ponuky v regióne £ 160 na 20 libier, ktorá bude venovaná na CJ. Poštovné bude asi 10 libier, aby kdekoľvek vo Veľkej Británii. Bude to len za to, čo stojí na post. To sa deje eBay do budúceho týždňa, pokiaľ nie je v predaji.