![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам на продају као једна нова Е-Сыстемс (еМацхинес) Десктоп који је купио нови отприлике 1,5 година. Тхе наочаре су како слиједи: П4 3,2 ГХз 80ГБ Хард Дриве 1ГБ РАМ-а ДВД РеУритер НВИДИА 6600ГТ (128 МБ) Графичка картица Мицрософт Уиндоус КСП Маинс Поуер Цабле Изворна набавна цена је £ 350 и графичке картице је инсталиран 6 монтхс аго за даљих 45 £. Имам потпуно свуци га, очистио га, заменио Термална пасте, а тестиран је и могу потврдити да ради добро. Слике: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Једина ствар је да се са њом напајање има мало бучан вентилатор али то је овако јер је купљен нови и не утиче на његову ефикасност на све. Ја ћу прихватити понуде у региону 160 £ £ 20 од којих ће бити донирана ЦЈ. Поштарина ће бити око 10 до £ нигде у Великој Британији. Ће теретити само за оно што га трошкова за постављање. То се дешава на еБаы бы следећи викенд, ако не продајете.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| На Сдд јефтини | пете21 | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 13 новембар 2008 11:55 |
| Рефурбисхед пц ужас спрата | делова | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 21 октобар 2008 08:38 |
| Јефтини упграде | тхингие2 | Генерал Хардуаре Цхат | 8 | 1 септембар 2008 07:23 |
| Јефтини лаптоп | пете21 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 10 | 6 јануар 2008 11:14 |
| Уиндоус Десктоп наспрам Гоогле Десктоп | оззие | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 9 новембар 2007 12:03 |
| Тхреад Тоолс | |
| |