![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Маю на продаж як нові системи E-System (Emachines) робочий стіл, який був придбаний новий приблизно 1,5 роки тому. Специфікації такі: P4 3,2 ГГц 80GB жорсткого диска 1 Гб оперативної пам'яті DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 МБ) Відеокарта Microsoft Windows XP Мережевий кабель електроживлення Первісна закупівельна ціна була £ 350 і була встановлена графічна карта 6 місяців тому ще на £ 45. Я повністю позбавлений її, очистив його, замінити термопасту, і перевірив його, і можу підтвердити, він працює добре. Зображення: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Єдине з ним, що блок живлення має трохи шумний вентилятор, але це було так, як це він був придбаний новий і не впливає на його продуктивність на всіх. Я буду приймати пропозиції, в районі £ 160 з яких £ 20 будуть безоплатно передані CJ. Поштова буде близько £ 10 в будь-якій точці Великобританії. Заряду буде просто за те, що він стоїть на посту. Вона збирається на eBay на наступному тижні, якщо він не продає.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| SDD задешево | pete21 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 13 листопада 2008 11:55 |
| Refurbished PC жах поверхова | Запасні частини | Генеральний обладнання чат | 6 | 21 жовтня 2008 08:38 |
| Дешеві оновлення | thingie2 | Генеральний обладнання чат | 8 | 1 вересня 2008 07:23 |
| Дешевий ноутбук | pete21 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 10 | 6 січня 2008 11:14 |
| Вікно робочого столу в порівнянні з Google Desktop | Ozzie | General Software чат | 2 | 9 листопада 2007 12:03 |
| Різьба Інструменти | |
| |