Clear Out Když jsem se stal zajímají počítače, pouze 4 roky lety jsem koupil komponenty druhé straně k procvičování s, s jejich účelu sloužil nyní nastal čas pro vyklidit. Chcete-li začít s jsem sadu komponent, které slouží stejnému účelu, pro někoho pokouší své první verzi.
A Merkur ATX desky socket 478, Celeron 1.7Ghz, Arctic Cooler HSF, Radeon 7000 AGP karty (nový), LAN karta, 128 MB PC2100 RAM, 15Gb HDD, CD ovladače a kabelů. I by měl mít také disketovou mechaniku a vytáčení modemu. Všechny komponenty mohou být starý klobouk hned, ale veškerou práci a budu test, že všechna díla pohromadě. Kolem 25,00 liber plus poštovné.
Můj systém: Mcbee c2d Processor (s): Intel Core2Duo E6600 | Základní deska: Asus P5W DH Deluxe - | Paměť RAM: Corsair 2 x 1Gb | Grafické karty (s): XFX 7600GT xxx | Zvuková karta: na palubě | Pevný disk (y): Samsung320Gb, | Optická mechanika (s): LG DVD RW | Case / PSU: 600W | Chlazení: AC Mrazničkou 7 Pro | Síť / Internet: Domácí sítě kabelové a bezdrátové. B | Monitor (s): 2x LG 19 "LCD DVI. | Operační systém (y): Windows XP Home SP3 | |