Izputināt Kad es kļuvu interesē datori, tikai 4 gadi atpakaļ, nopirku detaļas lietotas, lai strādātu ar, kas tagad izsniedz to mērķis ir pienācis laiks aiziet. Sākt ar man ir komponentu kopums, kas kalpo tam mērķim, kāds mēģina savu pirmo būvēt.
Mercury SOCKET 478 ATX motherboard, Celeron 1.7GHz, Arctic Cooler HSF RADEON 7.000 AGP karti (jauna), LAN karte, 128 Mb PC2100 RAM, 15Gb HDD, driver CD un kabeļiem. Es arī floppy drive un iezvanes modemu. Visas sastāvdaļas var būt vecs hat tagad, bet viņi visi strādā, un es to testu, ka visi strādā kopā. Apmēram £ 25,00 plus pastmarkas.
Mana sistēma: Mcbee C2D Processor (s): Intel Core2Duo E6600 | Motherboard: Asus P5W-DH Deluxe | RAM Operatīvā atmiņa: Corsair 2 x 1Gb | Graphics Card (s): XFX 7600GT XXX | Sound Card: uz kuģa | Hard Drive (s): Samsung320Gb, | Optical Drive (s): LG DVD RW | Case / PSU: 600W | Dzesēšana: AC Freezer 7 Pro | Tīkla / Internets: Mājas tīkla vadu un bezvadu. B | Monitor (s): 2x LG 19 "DVI LCD. | Operating System (s): Windows XP Home SP3 | |