Cer senin Out Când am devenit interesat de calculatoare, numai 4 ani în urmă, am cumpărat la mâna a doua componente de a practica cu, având acum servit scopul acestora este timpul pentru o clar afară. Pentru a începe cu Am un set de componente care ar putea servi în acelaşi scop pentru cineva care încearcă construi primul lor.
Un Mercury Socket 478 ATX placa de bază, Celeron 1.7Ghz, Arctic Cooler HSF, Radeon 7000 AGP carte (nou), LAN card, 128 MB RAM PC2100, 15Gb HDD, CD-uri şofer şi cabluri. Eu ar trebui să aibă, de asemenea, o dischetă şi modem dial-up. Toate componentele pot fi vechi palaria acum, dar toate au de lucru şi o voi testa toate că lucrează împreună. În jur de £ 25.00, plus poştale.
Sistemul meu: Mcbee C2D Procesor (e): Intel Core2Duo E6600 | Plăci de bază: Asus P5W-DH Deluxe | Memorie RAM: Pirat 2 x 1Gb | Placă grafică (e): XFX 7600GT xxx | Placă de sunet: la bord | Hard Drive (e): Samsung320Gb, | Optical Drive (e): LG DVD-RW | Cauza / PSU: 600W | Răcire: AC Freezer 7 Pro | Network / Internet: Reţeaua de domiciliu cu fir şi fără fir. B. | Monitor (e): 2x LG 19 "LCD DVI. | Sistem de operare (e): Windows XP Home SP3 | |