Цлеар Оут Кад сам постао заинтересован за рачунара, само 4 год пре сам купио компоненте из друге руке да вежбају с, након што је сада служили њихову намену је време за јасно оут. Да бисте започели са Имам сет компоненти које ће служити истој сврси за неко покусава изградити своју прву.
А Мерцуры АТКС матичну плочу соцкет 478, Целерон 1.7Гхз, хладњак Арцтиц ХСФ, Радеон 7000 АГП картица (ново), ЛАН картица, 128 МБ ПЦ2100 РАМ, 15Гб ХДД, ЦД-и возач и каблови. Ја би такође требало да има флоппы диск јединицу и диал уп модем. Све компоненте мај бити стари шешир сада, али они сви раде а ја ћу се тестирати да се све ради заједно. Око £ 25.00 плус поштарина.
Мы Сыстем: Мцбее Ц2Д Процесор (и): Интел Цоре2Дуо Е6600 | Матичне плоче: Асус П5У ДХ Делуксе -- | РАМ меморија: Гусар 2 кс 1ГБ | Графичка картица (е): КСФКС 7600ГТ кскскс | Соунд Цард: на броду | Тврди диск (и): Самсунг320Гб, | Оптички погон (е): Нокиа ДВД-РУ | Цасе / псу: 600У | Хлађење: АЦ Про 7 замрзивач | Нетуорк / Интернет: Кућну мрежу жичаним и бежичним. БиХ | Монитор (е): 2кс ЛГ 19 "ЛЦД ДВИ. | Оперативни систем (е): Уиндоус КСП Хоме СП3 | |