Sifresiz Out Ben bilgisayarlarda, sadece 4 yıl önce ilgi oldu, ben ikinci ile practise, şimdi zamanı kendi amacı hizmet olan el parçaları aldım bir bak. Ben başlayacağım bileşenleri olan birinin ilk inşa çalıştığınız için aynı amaca hizmet edecek bir dizi var.
Bir Merkür soket 478 ATX anakart, Celeron 1.7Ghz, Arctic Soğutucu HSF, Radeon 7000 AGP kartı (yeni), LAN kartı, 128 MB PC2100 RAM, 15Gb HDD, sürücü CD'leri ve kablolar. Ben de bir disket sürücü olmalı ve modem çevirmeli. Tüm bileşenlerin eski olabilir şapka şimdi ama tüm iş ve test edecek, tüm eserlerini bir arada. 25,00 YTL artı posta civarında.
Benim Sistemi: Mcbee C2D İşlemci (ler): Intel Core2Duo E6600 | Anakart: Asus P5W-DH Deluxe | RAM hafıza: Korsan gemisi 2 x 1GB | Grafik Kartı (ler): XFX 7600GT XXX | Ses Kartı: panosunda | Sabit Disk (ler): Samsung320Gb, | Optik Sürücü (ler): LG DVD RW | Case / PSU: 600W | Soğutma: AC Freezer 7 Pro | Ağ Bağlantısı / İnternet: Ana şebeke kablolu ve kablosuz. B | Monitör (ler): 2x LG 19 "DVI LCD ekran. | İşletim Sistemi (ler): Windows XP Home SP3 | |