Очистити Коли я став цікавитися комп'ютерами, тільки 4 років тому я купила компоненти другу руку з практикувати, маючи в даний час досягли своєї мети настав час піти. Для початку в мене є набір компонентів, які будуть служити тієї ж мети для кого-то намагаються побудувати свою першу.
Ртуть Socket 478 ATX материнської плати, Celeron 1.7Ghz, арктичні Cooler HSF, Radeon 7000 AGP-карти (новий), LAN Card, 128 Mb PC2100 RAM, 15Gb HDD, драйвера компакт-диски і кабелі. Я хотів би також мати дисковод і дозвону модему. Всі компоненти можуть бути стара капелюх, але тепер всі вони працюють, і я тесту, що всі роботи разом. 25,00 фунтів стерлінгів плюс поштові витрати.
Моя система: Mcbee C2D Процесор (и): Intel Core2Duo E6600 | Материнська плата: Asus P5W-DH Deluxe | ОЗУ: Corsair 2 X 1GB | Графічна карта (и): XFX 7600GT XXX | Звукова карта: На борту | Жорсткий диск (и): Samsung320Gb, | Оптичний привід (и): LG DVD RW | Діло / PSU: 600W | Охолодження: AC Freezer 7 Pro | Мережі / Інтернет: Домашня мережа дротового і бездротового зв'язку. B | Монітор (и): 2x LG 19 "LCD DVI. | Операційна система (и): Windows XP Home SP3 | |