![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моята колекция от ООН-използваните компоненти за грайфери, ако те не се продават само ще ги използвате в изграждане на уеб сървър, тъй като това е нещо, което да направя ... LOL ANTEC 900 Gaming дело (като нов) Thermaltake сопран Дело (използван в добро състояние) Thermaltake Purepower Butterfly 480 вата PSU (използван в добро състояние) AMD 3500 + CPU вкл. HSF (работни, никога overclocked / overvolted) Гигабайт GA-K8N51GMF-9 (работни, никога overclocked / overvolted) NETGEAR DG834 ADSL модем Router вкл. USB адаптер (работни V добро състояние) Моля, имайте предвид всички горепосочени елементи идват в оригинални опаковки, с ръчно (и). Също така има и други неща, които не си струва наистина продажба: Compaq бр случай HP PC случай loadsa PS1 игри 2x512 1x256 DDR модули
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какви са DDR модули ли са?
| |||
| |||
| 256MB PC2100 (266mhz) CL2.5 512MB PC2300 (284mhz) CL2.5 512MB PC3200 (400mhz) CL3 Тя не е като цяло, но скоростта на размера, който предлага много по-голям тласък в представянето си.
__________________ Woah! Ти намери моя тайна изречение! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Колко струва цялата памет? |
|
| |||
| |||
| Колко струва вашата гигабайт GA-K8N51GMF-9 mobo? И ANTEC 900 игрални случай? А вашата AMD 3500? Просто искаме малко да експериментират комплект hehe. Почит Джейсън. |
|
| |||
| |||
| mcbee - Аз ще уреди за £ 22 за паметта, включително и пощенските разноски за първа класа. Jase123. За много бих се £ 100 вкл. пощенски (което би било доста стръмни като делото е голяма и тежка). Аз също отговори в другата тема във връзка с делото. Аз също имат мощно Sony hifi за продажба също.
|
| |||
| |||
| Колко струва само AMD 3500 + CPU вкл. HSF (работни, никога overclocked / overvolted) и гигабайт GA-K8N51GMF-9 (работни, никога overclocked / overvolted) вкл. P & P? Почит Джейсън |
|
| |||
| |||
| А отделно, съжалявам, че трябва да се заяви, че в предишния си пост. На процесора може да отиде за £ 15. P & P ще бъде около £ 3 Дънната платка е Getting £ 25 за иБей използват, така че ще се разреши за това. P & P е около £ 5. Или начина на пощенските разходи са прогнозите и ако плащате допълнително от това, което съм аз, ще плати за възстановяване на разликата чрез PAYPAL, ако сте се регистрирали.
|
| |||
| |||
| Здрасти, колко за NETGEAR DG834 Router сам без USB АДФ? Мога да го използвате, за да се разшири не. на Ethernet портове на текущата ми мрежа. Също така, значи това, че дънната платка подкрепа процесор. Благодаря ти, Джон |
|
| |||
| |||
| В рутер, да кажем £ 20 включително пощенските разноски. Да дънната платка поддържа процесор. Те са съвместими AMD сокет 939.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Някои съвети за добро качество Pc, а | scooby180169 | Общи Хардуер Чат | 6 | 27-ми септември 2009 г. 17:03 |
| Добро качество на снимките, малък размер на файла? | alex57 | Мултимедия & Codecs | 17 | 13 ноември 2008 03:24 |
| Ще тези компоненти работят | maxp457 | Общи Хардуер Чат | 4 | 21 Юни 2008 13:54 |
| Помощ за Компоненти | banjo7 | Общи Хардуер Чат | 2 | 30 декември 2007 15:23 |
| Кои части? (Помощ) | diurno | Процесори, дънни платки & RAM | 11 | 20 ноември 2007 година 07:20 |
| Нишка Инструменти | |
| |