![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moje sbírka un-použité komponenty jsou k mání, pokud neprodáváte uvidíme jen jejich použití v webserver stavět, protože je to něco udělat ... lol Antec 900 Gaming Case (jako nový) Thermaltake soprán Case (použité v dobrém stavu) Thermaltake Purepower Butterfly 480w PSU (používané v dobrém stavu) AMD 3500 + CPU vč HSF (pracovní, nikdy overclocked / overvolted) Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (pracovní, nikdy overclocked / overvolted) Netgear DG834 ADSL Modem Router vč USB adaptér (pracuje v dobrém stavu) Všimněte si prosím, všechny výše uvedené položky přijdou v originálním balení s ručním (y). I mají i jiné věci, která není opravdu stojí za prodej: Compaq PC případ HP PC případ loadsa PS1 hry 2x512 1x256 DDR moduly
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaké jsou DDR moduly máte?
| |||
| |||
| 256megabajt PC2100 (266mhz) CL2.5 512mb PC2300 (284mhz) CL2.5 512mb PC3200 (400MHz) CL3 Není to obvykle rychlost, ale velikost, který nabízí mnohem větší zvýšení výkonu.
__________________ Woah! Našel jsi moje tajná věta! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Kolik pro všechny paměti? |
|
| |||
| |||
| Kolik za Váš Gigabyte GA-K8N51GMF-9 mobo? A vaše Antec 900 herní případ? A vaše AMD 3500? Chci jen trochu experimentovat kit hehe. Jason jde. |
|
| |||
| |||
| mcbee - budu usadit 22 liber na paměti, včetně první třídy poštovné. Jase123. Pro hodně bych mít 100 liber včetně poštovného (které by byly dost strmé, jak je případ velké a těžké). Také jsem odpověděla na jiné vlákno, pokud jde o tento případ. Také jsem mít silný sony hifi k prodeji také.
|
| |||
| |||
| Kolik stojí jen AMD 3500 + CPU vč HSF (pracovní, nikdy overclocked / overvolted) a Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (pracovní, nikdy overclocked / overvolted) vč p & p? Jde Jason |
|
| |||
| |||
| Oh zvlášť líto Měl jsem uvedl, že v mém předchozím zaměstnání. Procesoru, může jít o 15 liber. P & P, budou asi 3 libry Základní deska má už 25 liber na eBay používá, tak jsem se usadit, že. P & P je asi 5 liber. Buď jak buď na poštovní náklady jsou odhady, a pokud budete platit extra, než to, co jsem zaplatil já vrácení rozdílu přes PayPal, pokud jste se zaregistrovali.
|
| |||
| |||
| Ahoj, kolik za Netgear DG834 Router sám bez USB adp? Mohl bych použít na rozšíření no. Ethernet porty na mé současné sítě. Také, že deska nemá podporu, že procesor. Díky, Jon |
|
| |||
| |||
| Router, řekněme 20 liber včetně poštovného. Ano, deska podporuje procesor. Oba jsou kompatibilní AMD Socket 939.