![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η συλλογή του ΟΗΕ-είναι συστατικά που χρησιμοποιούνται για αρπάγες, αν δεν πωλούν μόνο Θα τα χρησιμοποιήσετε σε ένα webserver οικοδόμηση, όπως είναι να κάνει κάτι ... lol Antec 900 Gaming υπόθεση (όπως νέα) Thermaltake σοπράνο υπόθεση (που χρησιμοποιείται κατά καλή κατάσταση) Thermaltake Purepower Butterfly 480w PSU (χρησιμοποιείται κατά καλή κατάσταση) CPU AMD 3500 + inc HSF (εργασίας, ποτέ δεν overclocked / overvolted) Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (εργασίας, ποτέ δεν overclocked / overvolted) Netgear DG834 ADSL Modem Router inc USB Adaptor (v εργασίας σε καλή κατάσταση) Σημειώστε όλα τα παραπάνω στοιχεία έρχονται στην αρχική συσκευασία με χειροκίνητη (ες). Έχω και άλλα πράγματα που δεν είναι πραγματικά αξίζει πώλησης: Compaq PC περίπτωση HP PC περίπτωση loadsa PS1 παιχνίδια 2x512 1x256 DDR ενότητες
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποιες είναι οι ενότητες ΑΑΕ έχετε;
| |||
| |||
| 256MB PC2100 (266mhz) CL2.5 512MB PC2300 (284mhz) CL2.5 512MB PC3200 (400MHz) CL3 Δεν είναι γενικά η ταχύτητα, αλλά το μέγεθος που προσφέρει μια πολύ μεγαλύτερη ώθηση στις επιδόσεις.
__________________ Woah! Βρήκατε μυστική φράση μου! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Πόσο κοστίζει η μνήμη για όλους; |
|
| |||
| |||
| Πόσο σας για Gigabyte GA-K8N51GMF-9 mobo; Και σας Antec 900 gaming περίπτωση; Και σας AMD 3500; Θέλω μόνο λίγη πειραματίζονται kit hehe. Regards Jason. |
|
| |||
| |||
| McBee - Θα δεχθώ τις £ 22 για τη μνήμη συμπεριλαμβανομένων των ταχυδρομικών τελών πρώτης κατηγορίας. Jase123. Για την παρτίδα θα λάβει £ 100 inc ταχυδρομικά τέλη (η οποία θα είναι αρκετά απότομες όπως η υπόθεση είναι μεγάλη και βαριά). Έχω, επίσης, απάντησε στις άλλες νήμα σχετικά με την υπόθεση. Έχω επίσης ένα ισχυρό Sony Hifi προς πώληση πολύ.
|
| |||
| |||
| Πόσο κοστίζει μόλις η AMD 3500 + CPU inc HSF (εργασίας, ποτέ δεν overclocked / overvolted) και Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (εργασίας, ποτέ δεν overclocked / overvolted) inc p & p; Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Ω χωριστά, τη λύπη μου θα πρέπει να έχει δηλώσει ότι στην προηγούμενη θέση μου. Η CPU μπορεί να πάει για £ 15. P & P θα είναι περίπου £ 3 Η μητρική έχει πάρει £ 25 για το eBay που χρησιμοποιούνται, γι 'αυτό θα εγκατασταθούν για αυτό. P & P είναι περίπου £ 5. Ούτως ή άλλως η αποστολή κόστος είναι εκτιμήσεις και αν καταβάλει κάθε επιπλέον από αυτό που πληρώνουν θα του επιστρέψει τη διαφορά μέσω PayPal αν είστε υπογράψει.
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Πόσο κοστίζει το Netgear DG834 Router μόνη ΧΩΡΙΣ USB ADP; Θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσει για την επέκταση του δεν. της ethernet θύρες μου σημερινό δίκτυο. Επίσης, ότι η μητρική πλακέτα στήριξης που μεταποιητή. Thanks, Jon |
|
| |||
| |||
| Ο δρομολογητής, δηλαδή £ 20 συμπεριλαμβανομένων των ταχυδρομικών τελών. Ναι η μητρική κάρτα υποστηρίζει τον επεξεργαστή. Και οι δύο είναι συμβατά AMD socket 939.