![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moja zbirka UN-komponente su korištene za dočepa, ako ih ne prodajete ću ih koristiti samo u web graditi, kao što je nešto učiniti ... lol Antec 900 Case Gaming (kao novi) Case Thermaltake sopran (koristi v dobrom stanju) Thermaltake Butterfly 480w PSU Purepower (koristi v dobrom stanju) AMD 3500 + CPU inc HSF (radni, nikada overclocked / overvolted) Gigabajt GA-K8N51GMF-9 (radi, nikada overclocked / overvolted) Netgear DG834 ADSL Modem Router inc USB adapter (radni v dobrom stanju) Imajte na umu svi gore navedeni predmeti dolaze u originalnom pakiranju s ručnim (e). JA isto tako imati drugih stvari koje se stvarno ne isplati prodaje: Compaqa kom slučaju HP kom slučaju loadsa PS1 igre 2x512 1x256 DDR modula
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koji su moduli DDR imate?
| |||
| |||
| 256MB PC2100 (266mhz) CL2.5 512MB PC2300 (284mhz) CL2.5 512MB PC3200 (400) CL3 To nije uopće na brzinu, ali na veličinu koja nudi mnogo veći pogurati u izvedbi.
__________________ Woah! Vi pronaći moju tajnu rečenicu! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Koliko je za sve memorije? |
|
| |||
| |||
| Koliko je za vaše gigabajt GA-K8N51GMF-9 mobo? I vaš Antec 900 gaming slučaj? I vaš AMD 3500? Samo želim malo eksperimentiranja kit hehe. Regards Jason. |
|
| |||
| |||
| mcbee - ja ću za podmirenje £ 22 za memoriju uključujući prve klase poštarine. Jase123. Za puno bih uzeti £ 100 inc poštarina (što bi bilo prilično strma kao slučaj je velika i teška). Također sam odgovorio u drugom thread u vezi slučaja. JA isto tako imati snažan Sony HiFi za prodaju previše.
|
| |||
| |||
| Koliko samo za AMD 3500 + CPU inc HSF (radni, nikada overclocked / overvolted) i gigabajt GA-K8N51GMF-9 (radi, nikada overclocked / overvolted) inc p & p? Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Odvojeno Oh, žao mi je izjavila da bi trebali imati u svom prethodnom postu. CPU može ići za 15 £. P & P će se o £ 3 Matična ploča je uzimajući £ 25 na eBay koristi, tako da ću se nastaniti za to. P & P je oko £ 5. Bilo kako bilo poštarina troškovi procjene i ako plaćate dodatne nego što ću ja platiti povrat razlika putem PayPal ako ste se prijavili.
|
| |||
| |||
| Pozdrav, Koliko za Router Netgear DG834 sama bez ADP USB? JA mogao iskoristiti da se proširi br. od Ethernet portovi na moje trenutne mreže. Također, to što podršku matične ploče procesor. Hvala, Jon |
|
| |||
| |||
| Na usmjerivač, recimo 20 £ uključujući i poštarine. Da matične ploče podržava procesor. Oni su oboje AMD socket 939 kompatibilne.