![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האוסף שלי לבטל השתמשו הרכיבים ל תופס, אם הם לא מוכרים אני יהיה להשתמש בהם רק בתוך האינטרנט לבנות, כפי שזה משהו לעשות ... LOL ANTEC 900 Gaming Case (חדש) Thermaltake סופרן מקרה (בשימוש מצב טוב V) Thermaltake Purepower פרפר 480w PSU (בשימוש מצב טוב V) AMD 3500 + מעבד Inc HSF (עבודה, לא overclocked / overvolted) Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (עבודה, לא overclocked / overvolted) Netgear DG834 מודם ADSL הנתב Inc מתאם USB (עובד טוב בתנאי V) אנא שים לב כל הפריטים לעיל מגיע באריזה המקורית עם המדריך (ים). יש לי גם דברים אחרים, כי הוא לא באמת שווה מוכר: Compaq PC מקרה HP PC מקרה loadsa משחקי PS1 2x512 1x256 DDR מודולים
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מהן DDR מודולים יש לך?
| |||
| |||
| 256MB PC2100 (266mhz) CL2.5 512MB PC2300 (284mhz) CL2.5 512MB PC3200 (400mhz) CL3 זה לא בדרך כלל את המהירות אך גודל זה מציע הרבה יותר גדול לשפר בביצועים.
__________________ Woah! מצאת את סוד המשפט! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| כמה עולה כל הזיכרון? |
|
| |||
| |||
| כמה עולה שלך Gigabyte GA-K8N51GMF-9 mobo? ואת המשחקים ANTEC 900 מקרה? וגם את AMD 3500? אני רק רוצה קצת להתנסות קיט hehe. בברכה ג 'ייסון. |
|
| |||
| |||
| mcbee - אני מוכן להסתפק £ 22 עבור זיכרון כולל דמי מחלקה ראשונה. Jase123. עבור רבים הייתי לוקח 100 £ Inc דמי משלוח (אשר יהיה די תלול כמו המקרה הוא גדול כבד). יש לי גם את השני ענה פתיל בנוגע למקרה. יש לי גם רב עוצמה Sony HIFI למעלה למכירה מדי.
|
| |||
| |||
| כמה פשוט עבור מעבד AMD 3500 + מעבד Inc HSF (עבודה, לא overclocked / overvolted) ו Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (עבודה, לא overclocked / overvolted) בע "מ P & P? בברכה ג 'ייסון |
|
| |||
| |||
| או בנפרד, מצטער, הייתי צריך, כי ההודעה הקודמת שלי. את יכולה ללכת ל CPU £ 15. P & P יהיה בערך 3 £ לוח האם כבר מקבל £ 25 on eBay בשימוש, כך אני להסתפק זה. P & P הוא כ £ 5. בכל מקרה את דמי עלויות הן הערכות ואם אתה משלם כל תוספת אני משלם יותר ממה שאני יהיה להחזיר את ההפרש באמצעות PayPal אם אתה נרשמת.
|
| |||
| |||
| היי, כמה עולה Netgear DG834 את הנתב לבד ללא USB Adp? אני יכול להשתמש בו כדי להאריך את לא. יציאות של Ethernet על הרשת הנוכחית שלי. כמו כן, האם זה כי לוח האם תומך מעבד. Thanks, Jon |
|
| |||
| |||
| הנתב, אומר £ 20, כולל דמי משלוח. כן לוח האם תומך המעבד. הם שניהם AMD תואם שקע 939.