![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mano kolekcija ir panaudotos sudedamosios dalys yra už griebtuvai, jei jie neparduoda Aš tik jų naudoti serverį statyti, nes ji kažką daryti ... LOL Antec 900 Gaming Case (kaip nauja) Thermaltake Soprano Case (naudojamas prieš geros būklės) Thermaltake Purepower Butterfly 480W PSU (naudojamas prieš geros būklės) AMD 3500 + CPU Inc HSF (darbo, niekada Overclocked / overvolted) GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 (darbo, niekada Overclocked / overvolted) Netgear DG834 ADSL Modem Router Inc adapteris USB (darbo prieš geros būklės) Prašome atkreipti dėmesį visų minėtų dalykų vyksta į pirmines pakuotes, vadovą (-ai). Aš taip pat kitos medžiagos, kurios nėra tikrai verta parduoti: Compaq PC atveju HP PC atveju loadsa PS1 žaidimai 2x512 1x256 DDR modulių
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas yra DDR modulius turite?
| |||
| |||
| 256MB PC2100 (266MHz) CL2.5 512MB PC2300 (284mhz) CL2.5 512MB PC3200 (400MHz) CL3 Tai ne paprastai greitis, bet dydis, kuris siūlo daug didesni ir padidinti efektyvumą.
__________________ Woah! Jei pastebėjote mano paslaptis sakinys! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Kiek už visą atmintį? |
|
| |||
| |||
| Kiek jūsų Gigabyte GA-K8N51GMF-9 MOBO? Ir jūsų Antec 900 Gaming atveju? Ir jūsų AMD 3.500? Aš tik noriu eksperimentų komplektas hehe bitų. Dėl Jason. |
|
| |||
| |||
| McBee - Aš atsiskaityti už £ 22 atminties įskaitant pirmosios klasės paštu. Jase123. Dėl aikštelė norėčiau imtis £ 100 inc pašto (kuris turėtų būti gana kietas, kaip byla yra didelės ir sunkios). Aš taip pat atsakė į kitus pokalbio dėl šio atvejo. Taip pat turiu galinga Sony HiFi parduoti per.
|
| |||
| |||
| Kiek tik už AMD 3500 + CPU Inc HSF (darbo, niekada Overclocked / overvolted) ir Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (darbo, niekada Overclocked / overvolted) Inc P & P? Dėl Jason |
|
| |||
| |||
| O atskirai, atsiprašau, turėtų būti nurodyta, kad mano ankstesnį postą. CPU gali eiti už £ 15. P & P bus apie £ 3 Plokštėje buvo gauti 25 £ eBay naudojami, taigi aš atsiskaityti už tai. P & P yra apie £ 5. Either way pašto išlaidos yra apskaičiuojamos ir jei mokėti papildomai už ką turiu mokėti aš grąžinti per PayPal skirtumas, jei esate užsiregistravę.
|
| |||
| |||
| Labas, Kiek kainuoja Netgear DG834 Router tik be USB ADP? Galėčiau naudoti jį pratęsti Nr. Ethernet prievadai mano dabartinis tinklas. Be to, ar ši plokštė paramą, kad procesorius. Thanks, Jon |
|
| |||
| |||
| Maršrutizatorius, ty įskaitant pašto išlaidas 20 Lt. Taip plokštė palaiko procesorius. Jie suderinami AMD Socket 939.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kai kurie geros kokybės Pc Patarimai, S | scooby180169 | General Hardware Chat | 6 | 27 rugsėjis 2009 17:03 |
| Geros kokybės nuotraukos, mažas failo dydis? | alex57 | Multimedia & Codecs | 17 | Lapkritis 13, 2008 03:24 |
| Ar šie komponentai darbo | maxp457 | General Hardware Chat | 4 | Birželis 21, 2008 13:54 |
| Help Komponentai | banjo7 | General Hardware Chat | 2 | 30 gruodis 2007 15:23 |
| Komponentus? (Pagalba) | diurno | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 11 | Lapkritis 20, 2007 07:20 |
| Temos įrankiai | |
| |