![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Moja kolekcja un użyte składniki do Grabs, jeżeli nie będę sprzedawać tylko z nich korzystać w webserver budować, jak to jest coś do zrobienia ... lol
Antec 900 Gaming Case (jak nowy) Thermaltake Soprano Sprawa (stosowane w dobrym stanie) Thermaltake Purepower Butterfly 480w PSU (stosowane w dobrym stanie) AMD 3500 + CPU inc HSF (pracy, nigdy overclocked / overvolted) Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (pracy, nigdy overclocked / overvolted) Netgear DG834 ADSL Modem Router inc USB (działa w dobrym stanie) Należy pamiętać, wszystkie wyżej wymienione elementy są w oryginalnym opakowaniu, z ręcznym (s). I mają także inne rzeczy, które nie są naprawdę warte sprzedaży: Compaq PC przypadku HP PC przypadku loadsa PS1 gier 2x512 1x256 DDR modułów
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jakie są moduły DDR masz?
|
|||
|
|||
|
256MB PC2100 (266mhz) CL2.5
512MB PC2300 (284mhz) CL2.5 512MB PC3200 (400MHz) CL3 To nie prędkość, ale ogólnie wielkość, która oferuje znacznie większy wzrost wydajności.
|
|||
|
|||
|
Ile pamięci dla wszystkich?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ile za Gigabyte GA-K8N51GMF-9 Mobo? I Antec 900 gier przypadku? I AMD 3500?
Chcę trochę eksperymentować zestaw hehe. Uważa Jason. |
|
|
|||
|
|||
|
mcbee - Będę rozliczenia za £ 22 na pamięć w tym w pierwszej klasie wysyłki.
Jase123. Dla partii Chciałbym podjąć £ 100 inc wysyłki (co byłoby dość strome, jak w przypadku dużych i ciężkich). Mam także odpowiedziały w innych wątku odnośnie tej sprawy. I również potężne Sony HiFi do sprzedaży także.
|
|||
|
|||
|
Ile tylko dla AMD 3500 + CPU inc HSF (pracy, nigdy overclocked / overvolted)
i Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (pracy, nigdy overclocked / overvolted) inc p & p? Regards Jason |
|
|
|||
|
|||
|
Oddzielnie Och, przepraszam powinienem mieć stwierdziła, że w mojej poprzedniej pocztą.
CPU może przejść do £ 15. P & P będzie około £ 3 Niniejsza płyta główna została dostawanie £ 25 na eBay wykorzystane, więc będą rozstrzygać o tym. p & p około 5 funtów. Albo sposób koszty wysyłki są szacunkowe i jeśli płacić żadnych dodatkowych niż to, co ja będę płacić zwrot różnicy poprzez PayPal jeśli podpisały.
|
|||
|
|||
|
Hi, How much do Netgear DG834 Router samodzielnie, bez USB adp? I może jej użyć w celu rozszerzenia nie. z portami Ethernet na mojej obecnej sieci.
Również to, że płyta wsparcia procesora. Dzięki, Jon |
|
|
|||
|
|||
|
Router, powiedzmy £ 20 w tym wysyłki.
Tak, płyta główna obsługuje procesor. Są one kompatybilne zarówno AMD Socket 939.