![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Colecţia mea de un-componentele sunt utilizate pentru ia, în cazul în care acestea nu vindem Voi doar să le utilizeze într-un web construi, ca e ceva de-a face ... lol Antec 900 Gaming cauza (ca nou) Thermaltake Soprana de caz (utilizat v stare bună) Thermaltake Purepower Butterfly 480w PSU (utilizat v stare bună) AMD 3500 + CPU inc HSF (de lucru, niciodată nu overclocked / overvolted) Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (lucru, niciodată nu overclocked / overvolted) Netgear DG834 ADSL Modem Router inc adaptor USB (v stare bună de lucru) Vă rugăm să reţineţi Toate aceste elemente vin în ambalajul original, cu manual (e). Am avea, de asemenea, alte chestii care nu este cu adevărat în valoare de vânzare: Compaq PC cazul HP PC cazul loadsa PS1 jocuri 2x512 1x256 DDR modules
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Care sunt DDR modulelor pe care le au?
| |||
| |||
| 256MB PC2100 (266mhz) CL2.5 512MB PC2300 (284mhz) CL2.5 512MB PC3200 (400MHz) CL3 Nu este vorba în general de viteză, dar de dimensiuni care oferă o mult mai mare la creşterea în performanţă.
__________________ Woah! Ai găsit meu secret teză! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Cât de mult, pentru toate memorie? |
|
| |||
| |||
| Cât de mult pentru Gigabyte GA-K8N51GMF-9 mobo? Şi dumneavoastră Antec 900 de jocuri, caz? Şi dumneavoastră AMD 3500? Vreau doar un pic de experimentare kit hehe. Consideră Jason. |
|
| |||
| |||
| mcbee - Eu va soluţiona de £ 22 pentru memoria inclusiv de prima clasa poştale. Jase123. Pentru lotul I-ar lua £ 100 inc poştale (care ar fi destul de abrupt, după caz, este de mare şi de grea). Am de asemenea, a răspuns în alte şirul cu privire la acest caz. Am avea, de asemenea, un puternic Sony HiFi în vânzare prea.
|
| |||
| |||
| Cât de mult doar pentru a AMD 3500 + CPU inc HSF (de lucru, niciodată nu overclocked / overvolted) şi Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (lucru, niciodată nu overclocked / overvolted) inc P & P? Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Separat Oh, îmi pare rău că ar trebui să au declarat că în postul meu anterior. Procesorul poate merge de £ 15. P & P va fi de aproximativ 3 £ Placa de bază a fost obtinerea de £ 25 pe eBay utilizat, aşa că va soluţiona pentru asta. P & P este in jur de £ 5. Fie modul în care cheltuielile poştale sunt estimative şi dacă plătiţi în plus decât ce să plătesc eu va rambursa diferenţa prin paypal, dacă nu sunteţi înscris.
|
| |||
| |||
| Bună, Cât de mult pentru Netgear DG834 Router singur fără USB ADP? Aş putea să-l utilizaţi pentru a extinde nu. de porturi Ethernet mea de pe reţeaua de curent. De asemenea, nu că placa de bază pentru sprijinul pe care procesor. Multumesc, Jon |
|
| |||
| |||
| Router, spune £ 20 inclusiv poştale. Da placa de bază suportă procesorul. Ele sunt compatibile atât AMD Socket 939.
![]() |
|
| Marcaje |