![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Moja zbierka un-použité komponenty sú k mání, ak nepredávate uvidíme len ich použitie v webserver stavať, pretože je to niečo urobiť ... lol
Antec 900 Gaming Case (ako nový) Thermaltake soprán Case (použité v dobrom stave) Thermaltake Purepower Butterfly 480W PSU (používané v dobrom stave) AMD 3500 + CPU vr HSF (pracovný, nikdy overclocked / overvolted) Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (pracovné, nikdy overclocked / overvolted) Netgear DG834 ADSL Modem Router vr USB adaptér (pracuje v dobrom stave) Všimnite si, prosím, všetky vyššie uvedené položky prídu v originálnom balení s ručným (y). I majú aj iné veci, ktorá nie je naozaj stojí za predaj: Compaq PC prípad HP PC prípad Loads PS1 hry 2x512 1x256 DDR moduly
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Aké sú DDR moduly máte?
|
|||
|
|||
|
256megabajt PC2100 (266MHz) CL2.5
512mb PC2300 (284mhz) CL2.5 512mb PC3200 (400MHz) CL3 Nie je to obvykle rýchlosť, ale veľkosť, ktorý ponúka oveľa väčšie zvýšenie výkonu.
|
|||
|
|||
|
Koľko pre všetky pamäti?
|
|
|
|||
|
|||
|
Koľko za Váš Gigabyte GA-K8N51GMF-9 Mobo? A vaše Antec 900 herné prípad? A vaše AMD 3500?
Chcem len trochu experimentovať kit hehe. Jason ide. |
|
|
|||
|
|||
|
mcbee - budu usadiť 22 libier na pamäti, vrátane prvej triedy poštovné.
Jase123. Pre veľa bych mať 100 libier vrátane poštovného (ktoré by boli dosť strmé, ako je prípad veľké a ťažké). Tiež som odpovedala na iné vlákno, pokiaľ ide o tento prípad. Tiež som mať silný sony hifi na predaj tiež.
|
|||
|
|||
|
Koľko stojí len AMD 3500 + CPU vr HSF (pracovný, nikdy overclocked / overvolted)
a Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (pracovné, nikdy overclocked / overvolted) vr p & p? Ide Jason |
|
|
|||
|
|||
|
Oh zvlášť ľúto Mal som uviedol, že v mojom predchádzajúcom zamestnaní.
Procesora, môže ísť o 15 libier. P & P, budú asi 3 libry Základná doska má už 25 libier na eBay používa, tak som sa usadiť, že. P & P je asi 5 libier. Buď ako buď na poštové náklady sú odhady, a ak budete platiť extra, ako to, čo som zaplatil já vrátenie rozdielu cez PayPal, ak ste sa zaregistrovali.
|
|||
|
|||
|
Ahoj, koľko za Netgear DG834 Router sám bez USB adp? Mohol by som použiť na rozšírenie no. Ethernet porty na mojej súčasnej siete.
Tiež, že doska nemá podporu, že procesor. Vďaka, Jon |
|
|
|||
|
|||
|
Router, povedzme 20 libier vrátane poštovného.
Áno, doska podporuje procesor. Obaja sú kompatibilné AMD Socket 939.