![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моја збирка УН-компоненте су коришћене за дочепа, ако их не продајете ћу их користити само у уеб градити, као што је нешто учинити ... лол Антец 900 Цасе Гаминг (као нови) Цасе Тхермалтаке сопран (користи в добром стању) Тхермалтаке Буттерфлы 480у псу Пурепоуер (користи в добром стању) АМД 3500 + ЦПУ инц ХСФ (радни, никада оверцлоцкед / оверволтед) Гигабајт ГА-К8Н51ГМФ-9 (ради, никада оверцлоцкед / оверволтед) Нетгеар ДГ834 АДСЛ Модем Роутер инц УСБ адаптер (радни в добром стању) Имајте на уму сви горе наведени предмети долазе у оригиналном паковању са ручним (е). ЈА исто тако да има других ствари које се стварно не исплати продаје: Цомпак ком случају ХП ком случају лоадс ПС1 игре 2кс512 1кс256 ДДР модула
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Који су модули ДДР имате?
| |||
| |||
| 256МБ ПЦ2100 (266мхз) ЦЛ2.5 512МБ ПЦ2300 (284мхз) ЦЛ2.5 512МБ ПЦ3200 (400) ЦЛ3 То није уопште на брзину, али на величину која нуди много већи погурати у перформансама.
__________________ Уоах! Ви пронаћи моју тајну реченицу! лол, н00б. |
|
| |||
| |||
| Колико је за све меморије? |
|
| |||
| |||
| Колико је за ваше гигабајт ГА-К8Н51ГМФ-9 мобо? И ваш Антец 900 гаминг случај? И ваш АМД 3500? Само желим мало експериментисања кит хехе. Регардс Јасон. |
|
| |||
| |||
| мцбее - ја ћу за подмирење £ 22 за меморију укључујући прве класе поштарине. Јасе123. За пуно бих узети £ 100 инц поштарина (што би било прилично стрме као случај је велика и тешка). Такође сам одговорио у другом тхреад у вези случаја. ЈА исто тако имати снажан Соны ХиФи за продају превише.
|
| |||
| |||
| Колико само за АМД 3500 + ЦПУ инц ХСФ (радни, никада оверцлоцкед / оверволтед) и гигабајт ГА-К8Н51ГМФ-9 (ради, никада оверцлоцкед / оверволтед) инц п & п? Регардс Јасон |
|
| |||
| |||
| Одвојено Ох, жао ми је изјавила да би требало да има у свом претходном посту. ЦПУ може да иде за 15 £. П & П ће се о £ 3 Матична плоча је узимајући £ 25 на еБаы користи, тако да ћу се настанити за то. П & П је око £ 5. Било како било поштарина трошкови процјене и ако плаћате више него што ћу ја платити поврат разлика путем ПаыПал ако сте се пријавили.
|
| |||
| |||
| Поздрав, Колико за Роутер Нетгеар ДГ834 сама без АДП УСБ? ЈА могао искористити да се прошири бр. од Етхернет портови на моје тренутне мреже. Такође, то што подршку матичне плоче процесор. Хвала, Јон |
|
| |||
| |||
| На усмјеривач, рецимо £ 20 укључујући и поштарине. Да матичне плоче подржава процесор. Они су обоје АМД соцкет 939 компатибилне.