![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer sadece bir web iyi, bunları kullanırız satmıyorsanız BM Benim toplama-bileşenleri kullanılan grabs için vardır yapmak için bu kadar şey ... lol olarak ANTEC 900 Gaming Case (yeni) olarak Thermaltake Soprano Kılıf () V iyi durumda kullanılan Thermaltake Purepower Butterfly 480w PSU () V iyi durumda kullanılan AMD 3500 + işlemci Inc HSF (overclocked asla / overvolted) çalışma Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (overclocked asla / overvolted) çalışma Netgear DG834 ADSL Modem Router Inc USB adaptörü () V iyi çalışma şartı Lütfen TÜM yukarıdaki öğeleri ile orijinal ambalajı gelip manuel (s). Ben de gerçekten satış değerinde değil başka şeyler var: Compaq PC durumda HP PC durumda loadsa PS1 oyunları 2x512 1x256 DDR modüllerini
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne DDR sen var modülü?
| |||
| |||
| 256MB PC2100 (266mhz) CL2.5 512MB PC2300 (284mhz) CL2.5 512MB PC3200 (400MHz) CL3 Genellikle hız ancak performans daha büyük artırmaya sunuyor boyutunu değil.
__________________ Woah! Sen benim gizli cümle bulunamadı! lol, n00b. |
|
| |||
| |||
| Ne kadar tüm bellek? |
|
| |||
| |||
| Ne kadar bir Gigabyte GA için K8N51GMF-9 mobo? Ve antec 900 oyun durumda? Ve AMD 3500? Sadece istediğiniz kiti hehe denemeye biraz. Jason Saygılar. |
|
| |||
| |||
| mcbee - Ben £ 22 birinci sınıf posta dahil hafıza razı olacak. Jase123. Hepsi için ben (ki hoş bir durum olarak dik olacak büyük ve ağır) £ 100 Inc posta alacak. Ayrıca, diğer iplik halinde ilgili cevabını verdiniz. Ben de en fazla satış için çok güçlü bir danin Kameralar var.
|
| |||
| |||
| Ne kadar sadece AMD 3500 + işlemci için Inc HSF (çalışma, overclocked asla / overvolted) ve Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (/ overvolted) Inc P & P overclocked hiç çalışmıyor? Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Oh ayrı, üzgünüm ben ifade olması gerekir önceki sonrası. CPU YTL 15 gidebilirsiniz. P & P hakkında 3 YTL olacak Bu anakart eBay kullanılır, böylece razı üzere 25 YTL elde edildi. P & P £ 5 civarındadır. Posta masrafları tahminleri ve herhangi bir ben eğer kayıt olan Ben PayPal üzerinden fark iade hangi ödeme dışında ek ödeme yolu.
|
| |||
| |||
| Merhaba, ne kadar Netgear DG834 Yönlendiricisi yalnız için USB adp olmadan? Ben hiç uzatmak için kullanabilirsiniz. Ethernet bağlantı noktaları mevcut ağ üzerinde. Ayrıca, anakart işlemci desteği yapar. Teşekkürler, Jon |
|
| |||
| |||
| Yönlendirici söyleyin 20 £ posta dahil. Evet anakart işlemci destekler. Her ikisi de AMD uyumlu soket 939 bulunmaktadır.