![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Моя колекція ООН використовували компонент для захоплень, якщо вони не продають я буду використовувати їх у створенні веб-сервер, а це щось робити ... LOL Antec 900 Gaming випадку (як новий) Thermaltake Soprano справа (використовується в хорошому стані) Thermaltake Purepower 480W PSU метелик (використовується в хорошому стані) AMD 3500 + CPU Inc HSF (робітників, не розігнаний / overvolted) Gigabyte GA-K8N51GMF-+9 (робітників, не розігнаний / overvolted) Netgear DG834 ADSL Modem Router Inc адаптера USB (у хорошому робочому стані) Майте на увазі, за всіма вищезазначеними статтями прийти в оригінальній упаковці з ручним (и). У мене також є інші речі, які насправді не варто продажів: Compaq корпус HP корпус loadsa PS1 ігор 2x512 1x256 DDR модулі
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Які модулі DDR вас є?
| |||
| |||
| 256mb PC2100 (266MHz) CL2.5 512mb PC2300 (284mhz) CL2.5 512MB PC3200 (400MHz) CL3 Це в цілому не швидкість, а розмір, який пропонує набагато більший приріст в продуктивності.
__________________ Woah! Ти знайшов свою таємницю пропозиція! LOL, n00b. |
|
| |||
| |||
| Скільки коштує вся пам'ять? |
|
| |||
| |||
| Скільки коштує ваш Gigabyte GA-K8N51GMF-9 плат? І ваш Antec 900 ігор випадку? І ваш AMD 3500? Я просто хочу трохи експериментував комплекту Hehe. Regards Джейсон. |
|
| |||
| |||
| Макбі - Я буду зупинятися на £ 22 для пам'яті, включаючи поштові перший клас. Jase123. Для багатьох я б взяв £ 100 вкл поштових операцій (яка буде дуже крутим, як справа великий і важкий). Я також відповів на інші потоки у цій справі. У мене також є потужна HiFi Sony на продаж теж.
|
| |||
| |||
| Скільки всього за AMD 3500 + CPU Inc HSF (робітників, не розігнаний / overvolted) і Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (робітників, не розігнаний / overvolted) INC P & P? Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Ах окремо, шкода, що я повинна заявили, що в моєму попередньому посту. Процесор може йти за £ 15. P & P буде близько £ 3 Материнська плата була отримати £ 25 на eBay використовувати, тому я буду зупинятися на цьому. P & P складає біля £ 5. У будь-якому випадку поштові витрати є оцінками, а якщо ви платите ніяких додаткових ніж я буду платити відшкодування різниці через PayPal, якщо ви підписалися.
|
| |||
| |||
| Привіт, скільки за Маршрутизатор Netgear DG834 поодинці без USB Adp? Я можу використовувати його, щоб продовжити немає. з портів Ethernet на моєї поточної мережі. Крім того, чи означає це, що плата підтримує процесори. Спасибі, Джон |
|
| |||
| |||
| Маршрутизатора, скажімо £ 20, включаючи поштові витрати. Так, материнська плата підтримує процесори. Вони обидва сумісні AMD Socket 939.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Кілька порад щодо належного якості Pc, S | scooby180169 | Генеральний обладнання чат | 6 | 27 вересня 2009 17:03 |
| Хороша якість фотографій, малий розмір файлу? | alex57 | Мультимедіа & кодеки | 17 | 13 листопада 2008 03:24 |
| Чи будуть ці компоненти працюють | maxp457 | Генеральний обладнання чат | 4 | 21 червня 2008 13:54 |
| Допомога на компоненти | banjo7 | Генеральний обладнання чат | 2 | 30 грудня 2007 15:23 |
| Які компоненти? (HELP) | Diurno | Процесори, материнські плати RAM & | 11 | 20 листопада 2007 07:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |