![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Misco се отказва да приеме обратно на RAM купих от тях, които не работят по моята система, въпреки че това е неизползван. ![]() Това е Kingston 8GB DDR2 DIMM (2 х 4GB щеки) ECC съвместими. Той е на стойност £ 111 (не може да го намерите-евтино, отколкото това - Misco) Каре е открит, но това е неизползван. Чудите се за съвет за това, което начална цена Мога да пуснати на иБей, и отворен за всякакви предложения от вас също. Освен въпроса за CJ персонал - е позволено да се свържат към иБей страница на тази тема, ако го направя продават по иБей? По този начин мога да си увеличи възможността за продават .. иБей търсачи плюс ви много. ![]() Paypal, само ако сте мислене на предлагане
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Разбира се, връзката си.
| |||
| |||
| Супер, благодаря, просто избор на варианти и нещата сега
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Добре, аз havn't е включен за една седмица или така, но сега не мога линк към списъците на иБей: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d ...% 3DI% 26otn% 3D1
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Сега напълно отворени за продажба на вас момчета, иБей не проработват ![]() Аз съм на изчакване за цитат на касови Generator, но преди това, или дори тогава сте добре дошли да се направи оферта. Това е Kingston 667MHz 8 GB RAM с Parity рег.. Чисто нова на стойност £ 111, но аз съм отворена за оферта - очевидно не се очаква пълно връщане на моя £ 111
|
| |||
| |||
| Какво с правилата за combing овен не сте сигурни, ще спомогне също така ще помогнат да тествате RAM на други компютри, за да сте сигурни, че само този Рам разби |
|
| |||
| |||
| Err му, неразложени ..? Това е изцяло работа RAM, A комплект от две пръчки 4GB (8GB) Вече е тестван и да е работа. Не знам какво искаш да кажеш с combing правила? Благодаря за интереса.
|
| |||
| |||
| Просто съм любопитен, как са го doesn't работа във вашата система? дъската в SIG арго, че може да отнеме това? или аз съм скокове оръжието тук |
|
| |||
| |||
| направи U Go за cheapist 8GB и биха могли да намерят? |
|
| |||
| |||
| MCTW - Не не сте скокове пистолета, но тя също не е съвместимо с моето mobo. Тя не поддържа паритет регистрация .. Което аз не знаех, докато след подредени, а сега те няма да го върна, защото той не е техен проблем. Ars * дупки. YRTNEG - Да и Не, това не беше част от моите критерии, но се оказа, че това е сред най-евтини цел да.