![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Misco odmítají převzít zpět RAM Koupil jsem od nich, který nepracuje na můj systém, i když je to nevyužité. ![]() Je to Kingston 8gb DDR2 DIMM (2 x 4 GB hole) ECC kompatibilní. Stojí to za £ 111 (Nemůžete najít to levnější než - Misco) Box je otevřena, ale je to nevyužité. Přemýšlíte o radu, co začíná na ceně jsem mohl dát na eBay, a otevřená pro kteréhokoli nabízí od vás také. Také otázka pro CJ personál - to je umožněno napojení na eBay na této stránce vlákno, když to udělám prodat na eBay? Tak můžu maximálně moje možnosti jeho prodeje .. eBay hledající plus vás hodně. ![]() Paypal pouze v případě, že jste přemýšlel nabídnout
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jistě, link pryč.
| |||
| |||
| Cool díky, jen výběrem možností, a tak nyní
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ok, já havn't byl za týden nebo tak, ale teď můžu odkaz na výpis z eBay: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d ...% 3DI% 26otn% 3D1
|
| |||
| |||
| Nyní plně otevřen pro prodej kluci, eBay nefungoval ven ![]() I'm čekají na nabídku od Cash generátor, ale ještě předtím, ani potom jste vítáni podat nabídku. Je to 667MHz Kingston 8 GB RAM s paritou Regi. Brand New hodnotě 111 liber, ale jsem otevřený nabídnout - samozřejmě nečekal plnou návratnost mé £ 111
|
| |||
| |||
| co r pravidla pro česající ram ne Určitě by pomohlo také by mohly přispět ke zkoušce RAM na jiné PC, aby se ujistil, že jeho právě Ram to je na mizině |
|
| |||
| |||
| Err jeho nerozloží ..? To je plně funkční RAM, což je sada dvou 4gigabajt hole (8 GB) Již testováno a ano, je práce. Nevíte, co myslíte tím česající pravidla? Díky za zájem.
|
| |||
| |||
| Jsem jen zvědavý, jak to, že doesnt práce v systému? představenstvo ve vašem sig, že může trvat převýšení je? nebo mám skákat zbraň zde |
|
| |||
| |||
| to máš za cheapist 8GB u mohl najít? |
|
| |||
| |||
| MCTW - Ne vy nejste skákání zbraň, ale také není kompatibilní s mým mobo. Nepodporuje parity registrace .. , Kterou jsem neznal, až poté, co jsem si objednal, a hned se jim to však vzít zpátky, protože to není jejich problém. Ars * otvorů. YRTNEG - ano a ne, že nebyl součástí mého kritéria, ale ukázalo se, že je to mezi levnější konci ano.
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak otevřít. PUB souboru v Open Office? | sagheer | Office & Aplikace | 1 | 6. června 2009 06:04 |
| Can't Open Document Uloženo v Office 2007 otevřít v Office 2003 | tolet | Office & Aplikace | 13 | 5. března 2009 11:25 |
| Jaké nejlepší lepší nabídku? | SamerKrazer | Notebooky, Mobily a PDA | 10 | 9. Únor 2008 20:46 |
| IPhone Nabídka | somptingson | Vypnout Téma diskuze | 4 | 29. ledna 2008 15:36 |
| Thread Nástroje | |
| |