![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Misco αρνούνται να πάρουν πίσω την μνήμη RAM που αγόρασα από αυτούς που δεν εργάζονται για το σύστημά μου, αν και είναι αχρησιμοποίητο. ![]() Είναι Kingston 8GB DDR2 DIMM (2 x 4GB sticks) ECC συμβατό. Αξίζει £ 111 (Δεν μπορείτε να το βρείτε φθηνότερα από ότι - Misco) Box είναι το άνοιγμα, αλλά είναι αχρησιμοποίητα. Αναρωτιέστε σε συμβουλές για το τι τιμή εκκίνησης Ι θα μπορούσε να θέσει σε eBay, και ανοικτή σε προσφορές από κάθε εσείς επίσης. Επίσης ερώτηση για CJ προσωπικού - είναι ότι επιτρέπεται να συνδεθούν με το eBay σελίδα σε αυτό το νήμα αν κάνω πωλούν σε eBay; Με αυτόν τον τρόπο μπορώ να μεγιστοποιήσετε μου δυνατότητα ενός πωλούν .. eBay ψάχνουν συν σας πολλά. ![]() Paypal μόνο αν είστε σκέψης της προσφοράς
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Σίγουρα, σύνδεση μακριά.
| |||
| |||
| Ψύχεται χάρη, απλά επιλέγοντας επιλογές και τέτοια τώρα
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ok, I havn't ήταν για μια εβδομάδα περίπου, αλλά τώρα μπορώ να σύνδεση με το ενημερωτικό δελτίο σχετικά με το eBay: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d ...% 3DI% 26otn% 3D1
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Τώρα εντελώς ανοικτή για πώληση σε σας παιδιά, το eBay δεν επεξεργάζεται ![]() Είμαι σε αναμονή για μια φράση του Cash Generator, αλλά πριν από τότε ή ακόμα και τότε μπορείτε να κάνει μια προσφορά. Είναι 667mHz Kingston 8 GB RAM με Ισοτιμία Reg. BRAND NEW αξίας £ 111, αλλά είμαι ανοιχτή σε προσφορά - προφανώς δεν αναμένει την πλήρη επιστροφή μου στις £ 111
|
| |||
| |||
| ρ τι οι κανόνες για συνδυάζοντας ram δεν θα βοηθήσει, επίσης, βέβαιοι ότι θα συμβάλει στη δοκιμή RAM σε άλλα pc, για να βεβαιωθείτε ότι το μόνο το Ram thats έσπασε |
|
| |||
| |||
| Err δεν τα σπασμένα ..; Αυτό είναι πλήρως εργασίας RAM, ένα σετ από δύο μπαστούνια 4GB (8GB) έχει ήδη δοκιμαστεί και ναι, είναι εργάσιμη. Δεν γνωρίζω τι εννοείτε με συνδυάζοντας κανόνες; Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
|
| |||
| |||
| Am λίγο περίεργο, το πώς θα έρθει doesn't εργασία σας στο σύστημα; το διοικητικό συμβούλιο στο sig σας μπορεί να πάρει ότι επίκλισης είναι; ή μήπως είμαι ιδιαίτερα πρόωρη εδώ |
|
| |||
| |||
| έκανε και πάμε για το cheapist 8gb και θα μπορούσε να βρει; |
|
| |||
| |||
| MCTW - Οχι δεν είστε πηδά το όπλο, αλλά επίσης δεν είναι συμβατή με το mobo μου. Δεν υποστήριξη ισοτιμία καταχώρησης .. Ποια δεν ήξερα μέχρι αφού διέταξε, και τώρα δεν θα το πάρω πίσω, διότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα. Ars * οπές. YRTNEG - Ναι και Οχι, αυτό δεν ήταν μέρος της πολιτικής μου κριτήρια, αλλά αποδείχθηκε ότι αυτό είναι από τα φθηνότερα τέλη ναι.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πώς να ανοίξετε ένα. PUB αρχείο στο Open Office; | sagheer | Office Suites & Εφαρμογές | 1 | 6 Ιουν 2009 06:04 |
| Δεν είναι δυνατό το άνοιγμα του εγγράφου Αποθηκευμένες στο Office 2007 με το Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Εφαρμογές | 13 | 5 Μαρ 2009 11:25 |
| Ποιες βέλτιστες καλύτερη προσφορά; | SamerKrazer | Laptops, Κινητά & PDA | 10 | 9 Φεβ 2008 20:46 |
| IPhone Προσφορά | somptingson | Off Topic Συζήτηση | 4 | 29 Ιαν 2008 15:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |