![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Misco se odbija da se vrati RAM sam kupio od njih koji ne radi na mom sustavu, iako je neiskorišten. ![]() It's Kingston 8GB DDR2 DIMM (2 x 4GB štapići) ecc kompatibilni. To je vrijedno £ 111 (Ne može se naći jeftinije od toga - Misco) Prilog je otvoren, ali neiskorišteni. Pitate se o savjetima početnu cijenu za ono što sam mogao staviti na eBay, i otvoren za bilo kakve ponude dečki i od vas. Isto tako pitanje za CJ osoblje - Da li je dozvoljeno da se link na stranicu na eBay ovaj thread ako ja to prodati na eBay? Na taj način mi može povećati mogućnost neke moje prodati .. eBay tražioce plus ti puno. ![]() Paypal samo ako ste mislili na prinos
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Naravno, veza daleko.
| |||
| |||
| Cool thanks, samo odabirom opcije i sada stvari
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ok, ja havn't je za tjedan dana ili tako, ali sada ne mogu link za uvrštenje na eBay: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d 3DI ...% 3D1% 26otn%
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Sada u potpunosti otvoren za prodaju na vas momci, eBay nisu funkcionirali ![]() Ja sam čekao na citat iz Novac Generator, no prije toga roka, pa čak i onda možete napraviti ponudu. It's 667MHz Kingston 8 GB RAM-a sa Paritet Reg. Potpuno nove vrijedno £ 111, ali sam otvoren za ponude - očito nije očekivao potpuni povratak na moj £ 111
|
| |||
| |||
| Što r pravila o češljanje ram nije sigurno bi također će pomoći da se testirati i na drugim RAM PC kako bi bili sigurni da su joj samo taj prodriješe Ram |
|
| |||
| |||
| Biti u zabludi svojoj ne razbije ..? To je potpuno radno RAM, jedan od dva 4GB kit štapići (8GB) već ispitan i da je to radi. Ne znam što znači češljanje po pravilima? Hvala na interesu.
|
| |||
| |||
| Ja pravedan znatiželjan, kako ga se funkcionirati došao u svoj sustav? odbora u svoj sig možete poduzeti da cant it? ili sam ja ovdje jumping za pištolj |
|
| |||
| |||
| je u idu za cheapist 8gb u mogla naći? |
|
| |||
| |||
| MCTW - Ne niste jumping za pištolj ali nije kompatibilan sa mojim mobo. It doesn't support paritetnih registracije .. Koje nisam znala sve dok nakon što sam naručio, a sada oni neće uzeti natrag, jer to nije njihov problem. Ars * rupa. YRTNEG - Da i Ne, to nije dio moje kriterije, ali se ispostavilo se da je ovo među jeftinijim kraju da.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako otvoriti. PUB datoteke u Office Open? | sagheer | Office & Applications | 1 | 6. lipnja 2009 06:04 |
| Ne možete otvoriti dokument u Spremljene Open Office 2007 u Office 2003 | tolet | Office & Applications | 13 | 5. ožujak 2009 11:25 |
| Koji je najbolji oni bolje ponude? | SamerKrazer | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 10 | 9. veljača 2008 20:46 |
| IPhone Ponuda | somptingson | Off Topic Discussion | 4 | 29 siječanj 2008 15:36 |
| Thread Tools | |
| |