![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Misco is megtagadta, hogy vegye vissza a RAM-én vásárolt, amelyeket nem működik az én-rendszer még akkor is, ha a fel nem használt. ![]() A Kingston 8GB DDR2 DIMM (2 x 4 GB botra) ECC kompatibilis. It's worth £ 111 (Nem található ez olcsóbb, mint hogy - Misco) Box nyitva van, de ez a fel nem használt. Barangolás a tanácsot, amit kikiáltási ár tudtam fel az eBay, és nyitott minden olyan ajánlatokat a srácok is. Szintén kérdéses CJ alkalmazottak - ez lehet a kapcsolatot az eBay oldalán található ez a téma, ha nem értékesítik az eBay? Így tudom én maximalizálásának lehetőségét, hogy egy eladni .. eBay keresőkről plusz ti. ![]() Paypal ha ön gondol ajánló
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Persze, link innen.
| |||
| |||
| Cool hála, csak lehetőségek kiválasztásával és a dolgok most
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ok, havn't volt egy hétig, vagy úgy, de most már tudom, hogy a tőzsdei link on eBay: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d ...% 3DI% 26otn% 3D1
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Most teljesen nyitott eladó a srácok, az eBay nem vált ki ![]() Várok egy idézet Cash Generator, de előtte vagy utána még akkor is nyugodtan, hogy egy ajánlatot. Ez 667MHz Kingston 8 GB RAM és Paritás reg. BRAND NEW worth £ 111, de én vagyok, hogy - nyilván nem számított teljes hozam my £ 111
|
| |||
| |||
| mi r szabályait Fésülködő ram nem biztos benne, hogy segíteni is akar segíteni, hogy teszteljék RAM más pc, hogy megbizonyosodjon arról, hogy csak a Ram thats eltörte |
|
| |||
| |||
| Err hogy nem tört ..? Ez teljes munkaidő RAM, a kit két 4GB botok (8GB) már tesztelték, és igen ez működik. Nem tudom, mit jelent Fésülködő szabályokat? Köszi az érdeklődést.
|
| |||
| |||
| Csak kíváncsi vagyok, hogy hogy ez nem működik a rendszer? Az igazgatóság a sig is, hogy a vidám ez? vagy én jumping a fegyvert itt |
|
| |||
| |||
| és nem megy a cheapist 8GB és lehet találni? |
|
| |||
| |||
| MCTW - Nem te nem ugrás a fegyvert, de azt is, nem egyeztethető össze az én mobo. Nem támogatja paritási regisztráció .. Én nem tudom, amíg én elrendelte, és most, hogy nem veszi vissza, mert nem a probléma. Ars * lyukak. YRTNEG - Igen és a Nem, ez nem része a kritériumoknak, de kiderült, hogy ez az egyik olcsóbb végén igen.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hogyan kell megnyitni egy. PUB fájlt Open Office? | sagheer | Office & Applications | 1 | 6. június 2009 06:04 |
| A dokumentum nem nyitható meg a Mentett Office 2007 és az Open Office 2003 | tolet | Office & Applications | 13 | 5. március 2009 11:25 |
| Melyek a legjobb ajánlatot? | SamerKrazer | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 10 | 9. február 2008 20:46 |
| IPhone Kínál | somptingson | Off Topic Discussion | 4 | 29. január 2008 15:36 |
| Téma eszközök | |
| |