![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הם Misco מסרב לקחת בחזרה את זיכרון RAM קניתי מהם אשר אינו פועל על המערכת שלי, למרות שהיא בשימוש. ![]() זה קינגסטון 8GB DDR2 DIMM (2 x 4GB מקלות) ECC תואם. כדאי £ 111 (לא מצליח למצוא את זה זול יותר מזה - Misco) תיבת נפתח, אבל בשימוש. תוהה על ייעוץ עבור מחיר החל מה אני יכול לשים על eBay, ולפתוח את כל ההצעות חבר 'ה גם ממך. גם השאלה של צוות ג 'יי - האם זה מותר כדי לקשר את eBay על דף זה משנה אם אני רוצה למכור ב eBay? ככה אני יכול למקסם את האפשרות של למכור .. eBay פלוס מחפשים אותך מאוד. ![]() PayPal בלבד, אם אתה חושב להציע
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמובן, הקישור מהמקום.
| |||
| |||
| מגניב תודה, רק אפשרויות בחירה וכאלה עכשיו
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| בסדר, אני havn't היה במשך שבוע בערך, אבל עכשיו אני יכול לקשר את הרישום ב eBay: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d ...% 3DI% 26otn% 3D1
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| עכשיו למכירה מלא לפתוח לכם, eBay לא להתעמל ![]() אני מחכה על ציטוט מתוך םינמוזמ גנראטור, אבל לפני זה, או אפילו לאחר מכן, אתה מוזמן לבצע להציע. זה קינגסטון 667mHz 8 GB של זיכרון RAM עם שווי רג. חדש בשווי 111 £ אבל אני פתוח להציע - כמובן שלא ציפיתי מלא ההחזר על אזור 111 £
|
| |||
| |||
| מה R הכללים על סריקה רם לא בטוח יעזור גם יעזור כדי לבדוק על זיכרון RAM במחשב אחר כדי לוודא כי רק thats שברו את רם |
|
| |||
| |||
| לטעות שלו לא שבור ..? זה עובד באופן מלא ראם, קיט של 4GB של שני מקלות (8GB) כבר נבחנה ועל כן היא פועלת. לא יודע מה אתה אומר על ידי סריקה הכללים? תודה על ההתעניינות.
|
| |||
| |||
| אני פשוט סקרן, איך זה עובד doesn't את המערכת? המנהלים sig שלך יכול לקחת את זה צביעות? או שאני קופץ את האקדח כאן |
|
| |||
| |||
| עשה U ללכת על cheapist 8gb U יכול למצוא? |
|
| |||
| |||
| MCTW - לא, אתה לא קופץ את האקדח אך היא גם אינה תואמת את mobo. הוא אינו תומך רישום שווי .. איזה אני לא יודע עד לאחר הזמנתי, וכעת הם לא לוקחים את זה בחזרה כי זה לא בעיה שלהם. Ars * חורים. YRTNEG - כן או לא, זה לא היה חלק הקריטריונים שלי, אך התברר כי הוא מבין את זה זול יותר סוף כן.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כיצד לפתוח. פאב הקובץ פתח משרד? | sagheer | חבילות Office & Applications | 1 | 6 יוני 2009 06:04 |
| לא ניתן לפתוח מסמכים שנשמרו ב-Office 2007 לפתוח ב-Office 2003 | tolet | חבילות Office & Applications | 13 | ה -5 בחודש מרץ 2009 11:25 |
| אילו הטוב ביותר טוב יותר להציע? | SamerKrazer | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 10 | 9th פברואר 2008 20:46 |
| IPhone הצעה | somptingson | דיון Off topic | 4 | 29 ינואר 2008 15:36 |
| שרשרת כלים | |
| |