![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Misco atsisako priimti atgal Ozo aš nusipirkau iš jų, kurie neveikia ant mano sistemos, nors tai nenaudojama. ![]() Tai Kingston 8GB DDR2 DIMM (2 x 4GB lazdelės) ECC suderinama. It's worth £ 111 (negalima rasti pigiau nei kad - Misco) Langas atidarytas, tačiau ji nenaudojama. Nežinote patarimu kokiu pradinė kaina galiu įdėti į eBay, ir atviras bet kuriuo iš jūsų pasiūlymų vaikinai taip pat. Taip pat klausimas CJ darbuotojai - tai leido susieti eBay šioje temoje, jei aš parduoti eBay? Tokiu būdu aš galiu padidinti savo galimybę parduoti .. eBay paieškos plius Jums aikštelė. ![]() Paypal tik tada, jei jūs ketinate siūlyti
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Žinoma, link toliau.
| |||
| |||
| Cool Thanks, tiesiog pasirinkti Funkcijos ir dabar Stuff
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ok, I havn't buvo apie savaitę arba tiek, bet dabar galiu nuorodą į eBay aukcioną: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d ...% 3DI% 26otn% 3D1
|
| |||
| |||
| Dabar visiškai atviros pardavimui you guys, eBay didn't work out ![]() I'm waiting dėl pinigų, generatorius citata, bet iki to laiko arba net ir tuomet būsite pasveikinti pateikti pasiūlymą. Tai 667MHz Kingston 8 GB RAM su Parity Reg. BRAND NEW verta £ 111, bet aš esu atviras pasiūlymas - akivaizdu nesitiki visiškai grąža Mano £ 111
|
| |||
| |||
| Ką R dėl šukavimas RAM ne tikrai padėtų, taip pat padėtų testas RAM kitų kompiuterio įsitikinkite, kad jos tiesiog Ram thats sulaužė taisykles |
|
| |||
| |||
| Klaidos savo neskaldytos ..? Tai visiškai Darbo RAM, dviejų 4GB atmintinės (8GB) komplektas jau išbandyti ir taip tai veikia. Nežinau, ką reiškia "šukavimas taisykles? Ačiū už susidomėjimą.
|
| |||
| |||
| Esu tiesiog įdomu, kodėl ji neveikia, jūsų sistema? Jūsų sig taryba gali imtis, kad cant it? ar aš šokinėja gun čia |
|
| |||
| |||
| Did u eiti cheapist 8gb ir gali rasti? |
|
| |||
| |||
| MCTW - Ne jūs ne šokinėja gun bet jis taip pat yra nesuderinamas su mano MOBO. Jis nepalaiko pariteto registracijos .. Kurios aš nežinojau, kol aš liepė, ir dabar jie nebus priimti jį atgal, nes tai ne jų problema. Ars * skylė. YRTNEG - Taip ir Ne, tai ne dalis mano kriterijus, tačiau paaiškėjo, kad tai yra tarp pigiųjų Taip.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip atidaryti. PUB failo Open Office? | sagheer | Office Suites & Applications | 1 | 6 birželis 2009 06:04 |
| Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Applications | 13 | 5 kovas 2009 11:25 |
| Kurios iš jų geriausias geresnį pasiūlymą? | SamerKrazer | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 10 | 9 vasaris 2008 20:46 |
| IPhone Siūlau | somptingson | Off Topic Discussion | 4 | 29 sausis 2008 15:36 |
| Temos įrankiai | |
| |