mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > CJ Naudoti prekyvietė

Register

Pagalba Pardavimas RAM (taip pat Atidaryti pasiūlyti)

Reply

Temos įrankiai
Old Kovas 24, 2009, 10:03
Donorų grupės

Default Pagalba Pardavimas RAM (taip pat Atidaryti pasiūlyti)

Misco atsisako priimti atgal Ozo aš nusipirkau iš jų, kurie neveikia ant mano sistemos, nors tai nenaudojama.

Tai Kingston 8GB DDR2 DIMM (2 x 4GB lazdelės) ECC suderinama.
It's worth £ 111 (negalima rasti pigiau nei kad - Misco)

Langas atidarytas, tačiau ji nenaudojama. Nežinote patarimu kokiu pradinė kaina galiu įdėti į eBay, ir atviras bet kuriuo iš jūsų pasiūlymų vaikinai taip pat.

Taip pat klausimas CJ darbuotojai - tai leido susieti eBay šioje temoje, jei aš parduoti eBay?

Tokiu būdu aš galiu padidinti savo galimybę parduoti .. eBay paieškos plius Jums aikštelė.

Paypal tik tada, jei jūs ketinate siūlyti
Old Kovas 24, 2009, 10:07
Administrator Grupė

Žinoma, link toliau.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Kovas 24, 2009, 10:08
Donorų grupės

Cool Thanks, tiesiog pasirinkti Funkcijos ir dabar Stuff
Old Balandis 4, 2009, 05:50
Donorų grupės

Ok, I havn't buvo apie savaitę arba tiek, bet dabar galiu nuorodą į eBay aukcioną:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d ...% 3DI% 26otn% 3D1
Old Balandis 7, 2009, 13:22
Donorų grupės

Dabar visiškai atviros pardavimui you guys, eBay didn't work out

I'm waiting dėl pinigų, generatorius citata, bet iki to laiko arba net ir tuomet būsite pasveikinti pateikti pasiūlymą.

Tai 667MHz Kingston 8 GB RAM su Parity Reg.

BRAND NEW verta £ 111, bet aš esu atviras pasiūlymas - akivaizdu nesitiki visiškai grąža Mano £ 111
Old Balandis 15, 2009, 11:26
Narys

Ką R dėl šukavimas RAM ne tikrai padėtų, taip pat padėtų testas RAM kitų kompiuterio įsitikinkite, kad jos tiesiog Ram thats sulaužė taisykles
Old Balandis 15, 2009, 14:04
Donorų grupės

Klaidos savo neskaldytos ..?

Tai visiškai Darbo RAM, dviejų 4GB atmintinės (8GB) komplektas jau išbandyti ir taip tai veikia.

Nežinau, ką reiškia "šukavimas taisykles?

Ačiū už susidomėjimą.
Old Balandis 15, 2009, 15:02
Narys

Esu tiesiog įdomu, kodėl ji neveikia, jūsų sistema? Jūsų sig taryba gali imtis, kad cant it? ar aš šokinėja gun čia
Old Balandis 15, 2009, 15:09
Narys

Did u eiti cheapist 8gb ir gali rasti?
Old Balandis 16, 2009, 07:29
Donorų grupės

MCTW - Ne jūs ne šokinėja gun bet jis taip pat yra nesuderinamas su mano MOBO. Jis nepalaiko pariteto registracijos .. Kurios aš nežinojau, kol aš liepė, ir dabar jie nebus priimti jį atgal, nes tai ne jų problema. Ars * skylė.

YRTNEG - Taip ir Ne, tai ne dalis mano kriterijus, tačiau paaiškėjo, kad tai yra tarp pigiųjų Taip.

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kaip atidaryti. PUB failo Open Office? sagheer Office Suites & Applications 1 6 birželis 2009 06:04
Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 tolet Office Suites & Applications 13 5 kovas 2009 11:25
Kurios iš jų geriausias geresnį pasiūlymą? SamerKrazer Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 10 9 vasaris 2008 20:46
IPhone Siūlau somptingson Off Topic Discussion 4 29 sausis 2008 15:36
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.