![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Misco są odmowy odbioru RAM Kupiłem od nich, które nie działa na moim komputerze, mimo że niewykorzystane. ![]() It's Kingston 8GB DDR2 DIMM (2 x 4GB paluszki) ECC kompatybilne. It's worth £ 111 (nie można go znaleźć tańsze niż - Misco) Pole jest otwarte, ale nieużywane. Zastanawiasz się o poradę do ceny, co mógłbym umieścić w serwisie eBay, a także otwarta na wszelkie oferty z Was także. Również pytanie CJ pracowników - jest to możliwość link do strony serwisu eBay na tym wątku mam zrobić, jeśli sprzedajesz w serwisie eBay? W ten sposób mogę zmaksymalizować moje możliwości w sprzedaży .. eBay wyszukiwarki plus jest dużo. ![]() Paypal only if you're myślenia oferowania
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jasne, link dalej.
| |||
| |||
| Cool dzięki, po prostu wybierając opcje i teraz stuff
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ok, I havn't zostało na tydzień lub więcej, ale teraz mogę link do aukcji w serwisie eBay: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d ...% 3DI% 26otn% 3d1
|
| |||
| |||
| Teraz w pełni otwarty do sprzedaży you guys, eBay nie działa obecnie ![]() I'm waiting na cytat z Cash Generator, ale przed czym nawet wówczas zapraszamy Cię do złożenia oferty. It's Kingston 667MHz 8 GB pamięci RAM z parzystością Reg. BRAND NEW warte £ 111, ale jestem otwarty na oferty - oczywiście nie oczekuje pełnego powrotu na moim £ 111
|
| |||
| |||
| co r reguł czesanie barana pewno nie pomogłaby także przyczyniłoby się do testowania pamięci RAM komputera na innych, aby upewnić się, że tylko Ram thats popsuł |
|
| |||
| |||
| Err jej nie połamane ..? Jest to całkowicie pracy pamięci RAM, zestaw dwóch kijów 4GB (8GB) Już testowane i tak to działa. Nie wiem co masz na myśli przez czesanie zasady? Dziękujemy za zainteresowanie.
|
| |||
| |||
| Jestem tylko ciekaw, dlaczego nie robi to praca w systemie? zarządu w sig cant że może to? Or am I skoków pistolet tutaj |
|
| |||
| |||
| did u go do cheapist 8GB i mogą znaleźć? |
|
| |||
| |||
| MCTW - No nie masz skoków pistolet, ale również nie jest zgodna z moją Mobo. Nie obsługuje on parytetu rejestracji .. Które nie wiedziałem, aż po sortowane, a teraz nie będzie go z powrotem bo to nie ich problem. Ars * otwory. YRTNEG - Tak i Nie, to nie była część mojego kryteriów, ale okazało się, że ten jest jednym z tańszych końca tak.
![]() |
|
| Zakładki |